Close
Ezek lesznek 2020 legnagyobb utazási slágerei

Ezek lesznek 2020 legnagyobb utazási slágerei

Nem mi mondjuk, hanem az Apple Leisure Group (ALG) és a travAlliancemedia által közösen gründolt felmérése, melyen háromszáz utazási szakértőt kérdeztek meg. 

Kalandos kirándulások

Eddig sem panaszkodhattak a klasszikus kalandtúrákat szervező cégek, de a jóslatok szerint 2020-ban még jobb évre számíthatnak,

ugyanis rengetegen keresik majd a természetközeli élményeket és a vadvilág közelből történő megfigyelésének lehetőségét.

Hajóutak

Nem mondhatni, hogy a környezbarát kategóriába tartoznának a tengeri hajókázások, ám például az AmaWaterways és a Viking Cruises kínálta világjárások továbbra is hódítanak, hiszen kevesebb pénzből lehet sok helyet – ráadásul kényelmesen – felfedezni.

Egy utazási ügynök elmondása szerint már most több foglalása van 2020-ra, mint amennyi az elmúlt harminckét évben összesen volt.

Jamaica

Sokan választják az elképesztően vonzó Karib-térséget, és ha hinni lehet az előrejelzéseknek, 2020-ban még többen fogják.

Jamaica mellett Aruba és St. Lucia lépett nagyot előre a 2020-as foglalások számát tekintve.

Dominikai Köztársaság

A biztonsági feltételek javulásával elsősorban az amerikaiak révén számíthatnak több látogatóra a szigeten.

Bavaro és Punta Cana térségét keresik majd a legtöbben, ahol megannyi Instagram-pozitív pillanatot lehet megélni.

Maldív-szigetek

Elsősorban a luxus pihenőhelyek és a tökéletes strandok miatt lesz ellenállhatatlan a Maldív-szigetek.

2020-ra már most jelentős számú foglalást regisztráltak, ami valószínűleg még nőni fog, mert a kiváló búvárkodási lehetőségek vonzó programot jelentenek arrafelé.

Hawaii és Las Vegas

A szigetek változatos élményt kínálnak, mert nem csupán a legmagasabb szintű üzletek, szolgáltatások és strandok, hanem az adrenalinpumpáló kalandtúrák és a vízisportok is elérhetőek.

Vegas pedig már most igyekszik többet adni az eddigi, kicsit klisés kínálatánál, a helyzet pedig csak jobb lesz.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Unsplash)

Megjelent a legújabb Roadster magazin!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom