Close
Ezek lesznek 2020 legnagyobb utazási slágerei

Ezek lesznek 2020 legnagyobb utazási slágerei

Nem mi mondjuk, hanem az Apple Leisure Group (ALG) és a travAlliancemedia által közösen gründolt felmérése, melyen háromszáz utazási szakértőt kérdeztek meg. 

Kalandos kirándulások

Eddig sem panaszkodhattak a klasszikus kalandtúrákat szervező cégek, de a jóslatok szerint 2020-ban még jobb évre számíthatnak,

ugyanis rengetegen keresik majd a természetközeli élményeket és a vadvilág közelből történő megfigyelésének lehetőségét.

Hajóutak

Nem mondhatni, hogy a környezbarát kategóriába tartoznának a tengeri hajókázások, ám például az AmaWaterways és a Viking Cruises kínálta világjárások továbbra is hódítanak, hiszen kevesebb pénzből lehet sok helyet – ráadásul kényelmesen – felfedezni.

Egy utazási ügynök elmondása szerint már most több foglalása van 2020-ra, mint amennyi az elmúlt harminckét évben összesen volt.

Jamaica

Sokan választják az elképesztően vonzó Karib-térséget, és ha hinni lehet az előrejelzéseknek, 2020-ban még többen fogják.

Jamaica mellett Aruba és St. Lucia lépett nagyot előre a 2020-as foglalások számát tekintve.

Dominikai Köztársaság

A biztonsági feltételek javulásával elsősorban az amerikaiak révén számíthatnak több látogatóra a szigeten.

Bavaro és Punta Cana térségét keresik majd a legtöbben, ahol megannyi Instagram-pozitív pillanatot lehet megélni.

Maldív-szigetek

Elsősorban a luxus pihenőhelyek és a tökéletes strandok miatt lesz ellenállhatatlan a Maldív-szigetek.

2020-ra már most jelentős számú foglalást regisztráltak, ami valószínűleg még nőni fog, mert a kiváló búvárkodási lehetőségek vonzó programot jelentenek arrafelé.

Hawaii és Las Vegas

A szigetek változatos élményt kínálnak, mert nem csupán a legmagasabb szintű üzletek, szolgáltatások és strandok, hanem az adrenalinpumpáló kalandtúrák és a vízisportok is elérhetőek.

Vegas pedig már most igyekszik többet adni az eddigi, kicsit klisés kínálatánál, a helyzet pedig csak jobb lesz.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Unsplash)

trend | maldív-szigetek | Dominikai Köztáraság | hawaii | las vegas

FOLYTASD EZZEL

Óriási papírmasépatkány parádézott végig Velencében: megkezdődött a karnevál!

Ezért tedd be a cipődet a szálloda széfjébe

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram