Close
Ezer eurót is fizethetünk ezért a nyári repülőútért

Ezer eurót is fizethetünk ezért a nyári repülőútért

Beszédtéma lett a polgári repülés átalakulása, tekintve, hogy a járvány sok biztonsági, közegészségügyi szabályt felülír. Vannak kisebb, független társaságok, akik a lázmérés, tesztelés és egyéb folyamtok helyett/mellett inkább exkluzivitást kínálnak. A tömegek elkerülését, idő spórolását és rendkívüli kényelmet. Ilyen az Aero is, akik London, Mikonosz, Ibiza és Nizza között repülnek a nyáron. 

A spanyolországi Ibiza a nagy partykról, naplementézős koktélozásról szól, görög testvére Mikonosz, a szeles sziget, ahol legalább annyira pezseg az éjszakai élet, mint a Baleár-szigeten. Nizza és a francia riviéra is az exkluzivitást jelenti, így nem csoda, hogy éppen ezeknél a úti céloknál döntött a kisebb, tizenhat fős gépekkel repülő Aero.

Kisebb társaságoknak is ajánlják magukat, de teljesen feltöltenek minden gépet, tehát párban, vagy akár egyedül is lehet velük utazni. Minden ülés ablaknál van, hiszen csupán két sorban ülnek az utasok, szép nagy lábtérrel, kényelmes könyöktámlás, bőr üléseken.

Attól függően, hogy hányan utazánk, várólistára kerülünk, amíg be nem telik a gép és külön jelzik is azokat a járatokat, ahova már csak három további utasra várnak.

Egy kicsit szörföltünk az oldalukon és úgy láttuk, 780 eurótól, körülbelül 1300 euróig terjednek a repülőjegyek, ami nem egy diszkont ár, pláne nem egy rövid, Európán belüli repülésért, de a prémium, átlagostól eltérő szolgáltatásoknak mindig megkérik az árát.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Aero, Unsplash)

Megjelent a legújabb Roadster magazin!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom