Close
Amal és George Clooney dél-franciaországi villájába te is azonnal beleszeretsz

Amal és George Clooney dél-franciaországi villájába te is azonnal beleszeretsz

Nehéz nem elolvadni a sztárpár új lakóhelyétől, ami majdnem hárommilliárd forintos árával nem volt kifejezetten olcsó vétel.

Brignoles egy aprócska település Provence-ban, amelyre most nagyon sokan szegezik a tekintetüket, ugyanis ott vásárolt házat Amal és George Clooney. A Le Canadel névre keresztelt villa elképesztő adottságú: 172 hektáros birtokon fekszik, melyhez szőlők, teniszpálya, petanque-pálya, olajfák, levendulamező, egy tó és egy úszómedence is tartozik.

Maga az épület a 18. században épült, majd 1993-ban gondolta újra Dél-Franciaország legkeresettebb restaurátorspecialistája, Bruna Lafoucarde.

Az átalakítások utáni kert annyira gyönyörű lett, hogy két könyvben is megemlítik.

A település polgármestere, Didier Brémond a Facebook-oldalán köszöntötte a sztárpárt Brignoles-ban.

“Most már hivatalos, George és Amal Clooney a gyönyörű településünk lakosai lettek. Volt szerencsém találkozni velük, miután meginvitáltak Le Canadelbe, ahova hamarosan hosszabb távra is berendezkednek”

– írta üdvözlésképpen.

George Clooney mellesleg évek óta mondja, hogy szeretne több időt tölteni Franciaországban; a Le Canadelben pedig, úgy fest, végleg, vagy legalábbis nagyon sok ideig szándékszik letelepedni. A villa kikiáltási ára 7,9 millió euró volt, Clooney-ék végül nyolcmillió euróért vásárolták meg, azaz kb. 2,8 milliárd forintért.

Még több csodás enteriőrben merülnél el? Akkor mutatjuk, melyek vettek le mostanában a lábunkról: például ez az ezeréves umbriai kastélyszálló, amit élőben is láttunk és elállt a szavunk, ez a corten acéllal burkolt, csodálatos ház, de őszintén szólva Vajna Timi kétmilliárdos hollywoodi álomvillájába is azonnal beköltöznénk.

(Fotók: Leadingestates)

FOLYTASD EZZEL
Látványos zebrákat festenek London utcáira
Méregdrága aranyszobor készült egy avokádós bagelről
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom