Close
Így találhatod meg a hibásan árazott repülőjegyeket

Így találhatod meg a hibásan árazott repülőjegyeket

A légitársaságok gyakran követnek el hibákat a repülőjegy árazásakor emberi mulasztás vagy rendszerzavar miatt, így a valódi árnál jóval olcsóbban lehet megvenni azokat.

Több weboldal is létezik, amely az ilyen jegyek felkutatására specializálódott: például a Jack’s Flight Club, amely hírlevélben és mobilalkalmazáson keresztül is értesíti az utazókat az új ajánlatokról, és a légitársaság foglalási oldalára irányítja őket. A szolgáltatás keretében a Belgium, Dánia, Németország, Írország, Luxemburg, Hollandia, Norvégia, Norvégia, Svédország és az Egyesült Királyság reptereiről, valamint az Egyesült Államokon belül a Bostonból, Chicagóból, New Yorkból, Philadelphiából és Washingtonból induló olcsó járatokról lehet értesülni.

A Secret Flying szintén olcsó és hibásan árazott jegyeket listáz a világ minden tájáról, ha pedig konkrét útvonalakra vagyunk kíváncsiak, akkor beállíthatjuk az értesítést a Skyscanneren vagy a Google Flights-on is.

Fontos tudni, hogy a hibás árakat általában gyorsan kijavítják vagy hamar elkelnek az így kínált jegyek, így gyorsan kell cselekednie annak, aki olcsó repülőjegyre szeretne szert tenni.

Bár a hibásan árazott jegyeket a légitársaságok általában elfogadják, erre egyáltalán nincs mindenhol garancia: van, ahol kérik, hogy fizessük ki a teljes árat, egyébként törölik is. Ezért az ezzel foglalkozó oldalak is azt tanácsolják, hogy az utolsó pillanatig ne foglaljuk le az utazás többi részét, például a szállást.

Van egy másik, szintén kockázatos trükk az olcsóbb utazásra, de néha olyan teljesen biztonságos, ritka ajánlatokat is ki lehet fogni, mint például ez.

(Forrás: Euronews, képek: Getty Images)

hibás | jegy | olcsó | árazás | repülőjegy

FOLYTASD EZZEL

Ráleltünk Budapest és a BMW legszorosabb párhuzamára

Őszinte, szórakoztató és sorsfordító – Így lett a Körvonal az ország kedvenc játéka

Rendeld meg a Roadster magazin 13. számát!

Beköszöntött az ősz, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 13. száma. Mit találunk benne? Bejárjuk Japán izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik legszínesebb és leghíresebb dizájnerével, Karim Rashiddal, Nápolyban megkóstoljuk Olaszország negyedik legjobb pizzáját, és benézünk az Attolini szabódinasztia műhelyébe is. A Napa-völgyben teszteljük, milyen az új, elektromos Rolls-Royce, és elbeszélgetünk a W luxushotelben megnyitott Nightingale by Beefbar alapítójával, Riccardo Giraudival is. Elmegyünk egészen Dél-Koreáig, hogy megnézzük közelről, milyen a világ egyik leghangulatosabb kávézója, a Mudzsige panzió, ezen kívül pedig találkozunk még párizsi keramikusművésszel, Japánban dolgozó magyar építésszel, vitorlázógép pilótával, egy római napszemüveg brand alapítójával, és a születésnapját ünneplő Babel Budapest megálmodójával is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram