Close
Így lehet jelentkezni a hongkongi ingyen repülőjegyekért

Így lehet jelentkezni a hongkongi ingyen repülőjegyekért

A hongkongi turisztikai testület még tavaly jelentette be, hogy idén félmillió ingyenes repülőjegyet oszt szét, most pedig újabb részleteket tudtunk meg a rendkívüli akcióról.

A hongkongi reptér oldala szerint a jegyek több körben válnak elérhetővé, az Ázsián kívüli régiókból utazóknak május 1-től érdemes figyelniük a honlapot.

Jelenleg Malajziából, Szingapúrból, Thaiföldről, a Fülöp-szigetekről, Vietnámból, Kambodzsából és Indonéziából érhetők el a jegyek a Cathay Pacific és a Hongkong Airlines gépeire, a feltételek pedig változóak.

Míg a Cathay Pacificnél regisztrálni kell és kvízkérdésekre válaszolni, a Hongkong Airlines-nál egyszerűen csak le lehet foglalni a jegyeket a készlet erejéig,

bár mivel a foglalásokat március 1-én nyitották meg, a helyek jó eséllyel beteltek. A légitársaságokhoz csatlakozik majd a HK Express és a Greater Bay Airlines is.

Aki lemaradt az ingyenjegyről, még mindig kaphat különböző kedvezményeket éttermekbe, üzletekbe, múzeumokba és egyéb helyekre, amiről bővebb információk itt találhatók.

Amíg a jegyre várunk, Hongkong hangulatába ezen a budapesti helyen is belekóstolhatunk.

(Forrás: Timeout, képek: Getty Images, Unsplash)

ingyen | hongkong | repülőjegy

FOLYTASD EZZEL

Kihagyhatatlan ínyencségek – Két premier a Bartók Tavasz bemutatói közül, amin ott kell lenni

Új utak és régi kedvencek – Legendák állnak a Müpa színpadán március 30-án

Rendeld meg a Roadster magazin 11. számát!

Mi a közös Rio de Janeiróban, egy alig ismert horvát luxus menedékben, és egy hotellé alakított New York-i reptéri terminálban? Mindet bemutatjuk a Roadster legfrissebb számában! Ezeken kívül találkozunk a világ egyik legnevesebb dizájnerével, Jaime Hayonnal, bemutatunk hat remek hazai kabinházat és kiderítjük, hol lehet jó vermutot inni Magyarországon. Ezzel még nincs vége, ugyanis elmentünk Provence-ba és kipróbáltuk az új 7-es BMW-t, Svédországban pedog a Toyota RAV4-et. Egy asztalhoz ültettük Péterfy Bori rocksztárt, Gerendai Károly kultmogult, Szabó Simon színészt, Molnár S. Szonja kurátort és Tombor Zoltán fotográfust, és kifaggattuk őket Budapesthez fűződő érzelmeikről. Elmeséljük milyen Marokkó egyik feltörekvő szörfmekkája, Taghazout, és benézünk a főváros új dizájnhoteljébe, a Verno House-ba is. Megszólaltatjuk még Kertész Attila képzőművészt, Sivák Zsófit, a Heves-megyei kocsmák Robert Capáját, és még Puzsér Róbert is tollat ragadott a kedvünkért. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram