Close
Ha ezt a ruhadarabot viseled, megkímélheted magad az extra poggyászdíjtól

Ha ezt a ruhadarabot viseled, megkímélheted magad az extra poggyászdíjtól

Ismerünk már néhány trükköt, amellyel felvihetünk néhány extra holmit a repülőre, de a közösségi média kifogyhatatlan az újabb és újabb ötletekből.

A legújabb TikTok-őrület a horgászmellény, amelynek különböző méretű zsebei nagyon jó szolgálatot tesznek, ha elfogyott a hely a felvihető csomagban.

A @cheapholidayexpert nevű felhasználó erről készült videója majdnem kétmillió megtekintést ért el. A lány igazán profi módon tömi tele a mellény zsebeit: előkerül belőle az edzőfelszerelés, az útlevél, egy hangszóró, egy csomag kártya, powerbank, airpods, pénztárca, bikini, dezodor, sőt, a hátsó nagy zsebbe még egy laptopot is sikerült bepréselnie.

@cheapholidayexpert

Packing hack #3 – A FISHING VEST 🎣 After stuffing my pants in a neck pillow and using a duty free bag, it was only time before I reached the heady heights of leisurewear 🦺 Not only is it super stylish (😬) but it has about twelve million pockets for stuffing your bits in. Honestly – this one is daft but also… COMPLETELY LEGIT???!! It’s a winner for me 😂 WOULD YOU GIVE THIS A GO? And let me know if there’s any hacks you want me to test out for you – I AM WILLING TO GIVE ANYTHING A GO 💪 Just call it invinvestigativejournalism‍♀️ 💾 Don’t forget to save this hack or tag someone you think will like this!! ttravelhacktravelhacks pacpackinghackecheaptraveldbudgettravelseasyjetaryanairzzair

♬ original sound – Cheap Holiday Expert

Ezután azt is láthatjuk, hogy az utazót átengedték az ellenőrzésen a megrakott ruhadarabban.

@dance.likenooneswatching

Will this packing hack work? Extra bag fees?💰🚫 No thanks! 🧳 #travelhacks #airplanetiktok #airplanehack #traveltips #savemoney #fishingvest #airportoutfit #airportfit #losangeles #lax #spiritairlines #frugal #travel #packing #flight #packinghacks This fishing vest is a great packing hack! Don’t pay extra baggage fees for your flight. This fishing vest held a week’s worth of clothes. I got it from Dick’s Sporting Goods. 🙌🏼😂 Go get your’s! Follow me for more great life hacks! 🥰🤣

♬ Love You So – The King Khan & BBQ Show

A trükköt más utazó tiktokkerek is kipróbálták, így például Julie Waters ügyvéd, aki azt mondja, hogy egy hétre elegendő ruhát pakolt a mellényébe, és a kézipoggyászával együtt sikeresen átjutott a biztonsági ellenőrzésen anélkül, hogy plusz poggyászdíjat kellett volna fizetnie. Persze, ezt csak annak érdemes kipróbálnia, akit nem zavar, ha bénán néz ki.

Ha már a ruháknál tartunk, más szempontból sem mindegy, hogy mit viselünk a repülőn, mert vannak darabok, amelyek egészségtelenek, míg mások egyenesen veszélyesek is lehetnek.

(Forrás: New York Post, képek: Getty Images)

ruhadarab | poggyász | repülő | horgászmellény | csomag

FOLYTASD EZZEL

Ráleltünk Budapest és a BMW legszorosabb párhuzamára

Őszinte, szórakoztató és sorsfordító – Így lett a Körvonal az ország kedvenc játéka

Rendeld meg a Roadster magazin 13. számát!

Beköszöntött az ősz, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 13. száma. Mit találunk benne? Bejárjuk Japán izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik legszínesebb és leghíresebb dizájnerével, Karim Rashiddal, Nápolyban megkóstoljuk Olaszország negyedik legjobb pizzáját, és benézünk az Attolini szabódinasztia műhelyébe is. A Napa-völgyben teszteljük, milyen az új, elektromos Rolls-Royce, és elbeszélgetünk a W luxushotelben megnyitott Nightingale by Beefbar alapítójával, Riccardo Giraudival is. Elmegyünk egészen Dél-Koreáig, hogy megnézzük közelről, milyen a világ egyik leghangulatosabb kávézója, a Mudzsige panzió, ezen kívül pedig találkozunk még párizsi keramikusművésszel, Japánban dolgozó magyar építésszel, vitorlázógép pilótával, egy római napszemüveg brand alapítójával, és a születésnapját ünneplő Babel Budapest megálmodójával is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram