Close
Könnyező szemekkel lehet csak kijelentkezni ebből a szállodából

Könnyező szemekkel lehet csak kijelentkezni ebből a szállodából

Nem kell nagyon messzire utaznunk azért, hogy akár csak képletesen is, de a világ tetején érezzük magunkat néhány napig. Ebben a tiroli szállodában például minden szempontból megcsap a highlife-életérzés.

Először is azért, mert az ausztriai Alpok szívében találjuk, másodszor pedig olyan tetőtéri gyógyfürdője van, hogy legszívesebben hetekig nem adnánk le a portán a szobánk kulcsát.

Mösernben, Seefeld közelében találjuk a Nidum Casual Luxury Hotelt, amely egy természet közepén felhúzott, friss és innovatív, a hagyományos faház hangulatát és a kortárs dizájnt ötvöző szállodának mondható.

Nincs is meghittebb dolog annál, mint amikor egy téli pihenésen kényelmes és elegáns lakosztályban ébredve széthúzzuk a függönyt, majd miközben szürcsöljük a gőzölgő feketét, hitetlenkedve bámulunk ki az ablakon a szinte karnyújtásnyira lévő, hófödte hegyeket látva.

Lokációjának köszönhetően minden reggel megadja nekünk ezt az élményt a hotel.

A szolgáltatásokat illetően valóságos wellness-Mekkának számít: kinti és benti medencék, szaunák, gőzkabinok, masszázsszobák és pezsgőfürdők segítenek ellazulni, de a möserni NIDUM csúcspontja egyértelműen a rooftop spája, ahol végtelenített medencében élvezhetjük az Alpok elragadó panorámáját.

A fenyőfából készült bútorokkal berendezett világos szobák mindegyikébe csak úgy ömlik be a napfény (már amikor nincs beborulva az ég), az egész hotel amolyan luxus hegyvidéki faház hangulatát adja át.

Nem csupán a síelőknek és a snowboardosoknak lehet remek választás ez a hely, hiszen számos túraútvonal közelíthető meg innen (negyedórányi sétára egy tóra bukkanunk), a közelben van egy korábbi olimpiai falu, valamint Európa egyik legnépszerűbb golfpályája, a szálloda egyik éttermében pedig ötfogásos vacsorával várják a vendégeket, akik a pazar kilátással csalogató pezsgőbárban koccinthatnak az estére.

Van egy jó hírünk.

Megjelent a Roadster magazin első nyomtatott kiadása, amelyben olyan történeteket gyűjtöttünk össze, amelyek minket is folyamatosan inspirálnak. Szerintünk szép lett, reméljük, neked is tetszeni fog.

Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazin első számát.

(Fotók: Hotel Nidum)

Close