Így kóstolhatod meg Olaszországot – Nutellával!

Virtuális itáliai utazásra csábít sokak legkedvencebb krémje.

Harminc különböző édes kis helyre kalauzolnak el a Nutella limitált kiadású üvegjei. A mogyorós, csokoládés krémet gyártó cég az Olasz Nemzeti Idegenforgalmi Ügynökséggel kollaborálva a világjárvány miatt bekövetkezett utazás iránti éhség csillapítására dobta piacra a Ti Amo Italia (Szeretlek, Olaszország) címkékkel ellátott üvegeket.

A kampánytól azt remélik, hogy ezekben a nehéz időkben egy-egy kanál Nutella segít megidézni az Olaszországból sugárzó életörömöt és pozitívumot, miközben otthon, a kanapén ülve egy kicsit legalább Itáliában érezhetjük magunkat.

Az üvegek címkéin szereplő képeken egy QR-kód található, melynek segítségével virtuális utazásra indulhat a nutellázó, és közben felfedezheti Olaszország történelmi, kulturális és kulináris hagyományait. A címkéken felbukkanó kiemelt tájak között falvak, városok, hegyvidékek és szigetek egyaránt feltűnnek, helyet kapott például az Abruzzóban található Gran Sasso, a campaniai Capri Faraglioni, az Emilia Romagna tartományban rejtőző Bologna Porticoes, a liguriai Cinque Terre, a Comói-tó, San Severino dombjai, a Santa Maria del Molise-vízesések, a szardíniai Maddalena, a szicíliai Scala dei Turchi, a toszkánai Val d'Orcia vagy Velence szigetcsoportjai.

A Nutellát készítő Ferrero Commerciale Italia vezérigazgatója az együttműködéstől a komoly bajba jutott turisztikai ágazat megsegítését reméli, valamint arra is emlékeztet, hogy "ahhoz, hogy megtaláljuk a jó dolgokat az életben, nem kell mindig messzire menni, néha elég csak körülnézni".

Ez is érdekelhet:

Így lesz még kívánatosabb Olaszország legnagyobb tava

Mostanában nagyon jó dolguk van az Olaszországban túrázni szeretőknek.

(Forrás: Travel and Leisure, fotók: Unsplash, Pixabay, Ferrero, Travel and Leisure)

kiadás | olaszország | nutella | Virtuális | utazás

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom