Close
Ingyen repülőjegyet ad egy légitársaság annak, aki örökbefogad három kiscicát

Ingyen repülőjegyet ad egy légitársaság annak, aki örökbefogad három kiscicát

Mire ezt olvasod, valószínűleg már lekéstél.

A szóban forgó cicák jelenleg a The Animal Foundation nevű nevadai állatmenhelyen és -klinikán élnek. Az Animal Foundation Twitter-bejegyzésben mutatta be az aprócska triót, akik pár hetesek lehetnek. A menhely három amerikai lágitársaság után a Frontier, a Delta és a Spirit nevet adta a kis négylábúaknak.

Utóbbi egyébként eredetileg a Southwest nevet kapta, ám a közelmúlt ismert eseményei (a karácsonyi járattörlések következtében reptéren rekedt többezer utas) miatt marketingokokból inkább az átkereszteltés mellett döntöttek.

Illusztráció

Miután a Frontier Airlines képviselői látták a híradóban a cicákról készült tudósítást, a társaság a közösségi média fiókján keresztül felajánlotta, hogy ingyen repülőjegyeket adományoz a picik örökbefogadóinak.

“Szívesen adunk fejenkét két repülőjegy-utalványt annak, aki adoptálja Deltát és Spiritet, valamint négyet annak, aki hazaviszi Frontiert” – olvasható a bejegyzésben.

Illusztráció

Természetesen rengeteg pozitív reakció érkezett kommentek formájában, akadt például olyan hozzászóló, aki ingyen repjegy nélkül is örökbefogadná a macskákat. A picik egyébként addig az anyukájukkal maradnak, amíg el nem érik a másfél kilós testsúlyt, azt követően kerülhetnek új gazdájukhoz.

“Most már csak arra van szükség, hogy a légitársaságok általánosságban lehetővé tegyék, hogy a háziállatainkat könnyen és olcsóbban vihessünk magunkkal” – javasolta valaki.

Idén április és augusztus között az amerikaiak repülőjegyekre vonatkozó topkeresései között olyan mondatok szerepeltek, mint a legolcsóbb repülőjegyek, mikor a legjobb repülőjegyet foglalni, és hogyan lehet megtalálni az olcsó járatokat. A Google Flights csapata öt év amerikai úti célokra vonatkozó adatait elemezte a 2017 és 2022 közötti időszakból, hogy megtalálja a választ ezekre a kérdésekre. Íme, az eredmények.

(Forrás: Independent, fotók: Unsplash)

 

öröbe fogadás | frontier | macska | repülőjegy | ajánlat

FOLYTASD EZZEL

Zene, művészet és hihetetlen ételek várnak Madridban

Februártól egy gonddal kevesebbjük lesz a Spanyolországba utazóknak

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram