Ezeken a repülőkön már nem kell maszkot viselni

Írország lazított a követelményeken.

Mint bejelentették, már nem kötelezik az utasokat maszk viselésére, ha olyan nemzetközi járattal utaznak, amely eltörölte ezt a követelményt. Ez vonatkozik például az amerikai és egyes brit légitársaságokra, de nem érinti az ír és más uniós országok járatait, mert ezeken továbbra is maszkot kell viselni, így például az Aer Lingus és a Ryanair utasainak és személyzetének is el kell takarniuk az orrukat és szájukat.

Az Unió ugyanakkor épp a napokban vizsgálja felül a maszkra vonatkozó követelményeket,

és változtathat az ajánlásokon. Amint ez nyilvánosságra kerül, az egyes országok is módosíthatják az előírásaikat.

Írország március 6-án törölte el a beutazási korlátozásokat, és ennek hatására jelentősen meg is nőtt a nemzetközi látogatók száma.

A maszkviselési követelmények olykor fura helyzeteket teremthetnek, ahogy azt ennél a mediterrán országnál is láthatjuk. Ami pedig a kilátásokat illeti: korábban lehetett hallani olyan hangokat, melyek szerint a maszk örökre velünk maradhat az utazások során.

(Forrás: Schengen Visa Info, képek: Unsplash, Pixabay)

repülő | maszkviselés | írország | maszkviselés eltörlése | maszk

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom