A nyaraláson is megpróbál elérni a főnököd? Ennél frappánsabb választ nem adhatsz neki

Ha a munkahelyi e-mailek igyekeznek elrontani a vakációd, hívj segítségül egy lovat!

Ezzel a jelmondattal bátorítja Izland a látogatóit arra, hogy a nyaralásuk alatt ne foglalkozzanak a munkaügyekkel, hanem adják ki a feladatot az izlandi lovaknak az OutHorse Your Email elnevezésű szolgáltatás keretében.

Az állatok egy óriási billentyűzeten lépkedve pötyögik be az olyan, személyre szabott válaszokat, mint „þþnjifai=’.,,lmbmbnbbhgycdrgzw/ ’pfæ ndaiFVxhðut7r7r7djsmfdsm)” vagy “þnjifai\’/.p,oii9unnbhvggy vgjhbjm, kfæ,.iklp–jpomohu o/’k;,i,mumnf)."

Lehet, hogy egy ilyen levél nem tesz jót a karrierednek, de a lelki egészséged biztosan meghálálja.

A Visit Iceland kutatása szerint a nyaralók negyvenegy százaléka naponta egy de akár négy alkalommal is megnézi a munkahelyi levelezését,

míg tízből egy ember öt-hatszor nyitja meg a postaládáját. A válaszadók ötvenkilenc százaléka érzi úgy, hogy a főnöke, a kollégái és az ügyfelei elvárják, hogy akkor is válaszoljon nekik, amikor nyaral.

Viszont, mint Sigríður Dögg Guðmundsdóttir, a Visit Iceland vezetője elmondta, szeretnék, ha az Izlandra utazók teljes egészében megtapasztalnák mindazt, amit az ország tartogat a lélegzetelállító környezettől a végtelen tájakig és a barátságos arcokig. Az OutHorse szolgáltatás pedig pedig éppen ezt teszi lehetővé három ló segítségével.

Hrímnir Frá Hvammi

Litla Stjarna Frá Hvítarholti „gyorsan gépel, de néha elszundít“. Aki “asszertív, hatékony és fényes szőrű” lóra vágyik, válassza Hrímnir Frá Hvammi-t, de ott van még Hekla Frá Þorkellshóli is, aki “jártas a vállalati hívószavakban.”

Mindannyian ízig-vérig izlandi lovak, akik viking ősökkel és a szigetre jellemző genetikai állománnyal büszkélkedhetnek.

Kíváncsiak, okosak, függetlenek, és jártasak a számítástechnikában is - erről bárki meggyőződhet, akinek még Izlandon is megpróbál utánanyúlni a munkahelye.

A munkahelyi e-maileken kívül még erre a hat dologra érdemes odafigyelned az idei utazás alatt. Ha pedig szereted a lovakat, akkor ez a két helyszín neked való.

(Forrás: Euronews, képek: Visit Iceland/Euronews, Unsplash)

nyaralás | izland | e-mail | vakáció |

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom