Close
Ezen a reptéren aztán nem lehet unatkozni, most újabb attrakcióval álltak elő

Ezen a reptéren aztán nem lehet unatkozni, most újabb attrakcióval álltak elő

A TWA Hotel 2019-ben nyílt meg a New York-i Kennedy Reptéren, és azóta csak szórja az újabb és újabb ötleteket.

Volt már itt pop-up görkoripálya, medencés helikopteres brunch, és állandó tartozék a retróhangulatú koktélbár, amelyet egy régi gépben rendeztek be. Emellett nyílt most egy curlingpálya, hogy a látogatók hétvégenként ingyen kipróbálhassák a 16. századi Skóciából származó olimpiai sportot.

A pálya szombaton és vasárnap két és öt óra között tart nyitva kivéve december 24-től 26-ig és december 31-én, elfoglalni érkezési sorrendben lehet. Minden felszerelést biztosítanak a játékosoknak.

Maga a retro hangulatú hotel sem fukarkodik egyébként a vendégcsalogató kellékekkel,

láthatunk kiállítást az egykor itt található TWA repülésközpontról és a ’60-as évek modern dizájnjáról, és külön szobát kapott a korszak ikonikus játéka, a twister.

A tetőn végtelenített medencéből lehet elmerülni a fel- és leszálló gépek látványában, idén télen pedig mellette egy alpesi hangulatú hütte is várja a látogatókat.

Európán belül erre keresheted azokat a reptereket, ahol még a várakozás is kellemes.

(Forrás: Travel and Leisure, képek: Getty Images, TWA Hotel/Facebook)

TWA Hotel | pop-up | jfk | reptér | curling

FOLYTASD EZZEL

Középkori mesevilágba repít a kőkunyhók falva Olaszországban

Kiderült, melyek az Egyesült Királyság kedvenc és legtöbbet kritizált látványosságai

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram