Close
Példamutató felajánlást tett az Eplényi Síaréna a bajban lévő vendéglátóhelyeknek

Példamutató felajánlást tett az Eplényi Síaréna a bajban lévő vendéglátóhelyeknek

Mindig szívmelengető látni, ha a nehéz helyzetben lévők összefognak, és együtt próbálnak kiutat találni a válságból. Az Intersport Síaréna kampányt indított a vendéglátóhelyek megsegítésére: február elejétől Eplénybe költözik néhány budapesti bisztró és étterem.

“A Ski43 csapatával szerettük volna megfűszerezni az elmúlt időszak szürke hétköznapjait, a vendéglátóhelyeket sújtó jelenlegi helyzetben konyhát, teret, de leginkább lehetőséget szeretnénk biztosítani a piac azon szereplői számára, akik ellehetetlenültek az elmúlt időszakban” – olvasható a kampány háttere a Síaréna Facebook-oldalán megjelent posztban.

Így sütötték ki a Gastro43-at, melynek lényege, hogy a Síaréna tökéletesen felszerelt Holle Anyó konyháját és a Parázst egy-egy étterem, bisztró csapata leegyeztetett időszakban díjmentesen használhatja, természetesen elviteles kiszolgálással, betartva a jelenlegi szabályozásokat.

A Turizmus.com cikkéből kiderül, hogy a vendéglátósok teljes egészében megtarthatják a Síarénában szerzett profitot. Első körben a Tereza, a Mazel Tov és a Mák már biztosan ott lesz Eplényben.

Hazai helyzet

A napokban megírtuk, hogy márciusig nincs remény az éttermek számára, valamint még keményebb kormányrendeletet fogadtak el Magyarországon, amely főként a vendéglátósokat érinti. Egy debreceni vendéglátós pedig érdekes cselt vetne be, hogy kinyithasson.

(Forrás: az Intersport Síaréna Facebook-oldala, Turizmus.com, illusztráció: Puskás Nóri, Unsplash)

 

FOLYTASD EZZEL
Hihetetlen összeget lehet keresni vezető séfként Angliában
Ezek a világ legjobb városai felejthetetlen gasztrokalandokhoz
Rendeld meg a Roadster magazin 6. számát!
Őszi-téli lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 224 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom