Close
Példamutató felajánlást tett az Eplényi Síaréna a bajban lévő vendéglátóhelyeknek

Példamutató felajánlást tett az Eplényi Síaréna a bajban lévő vendéglátóhelyeknek

Mindig szívmelengető látni, ha a nehéz helyzetben lévők összefognak, és együtt próbálnak kiutat találni a válságból. Az Intersport Síaréna kampányt indított a vendéglátóhelyek megsegítésére: február elejétől Eplénybe költözik néhány budapesti bisztró és étterem.

“A Ski43 csapatával szerettük volna megfűszerezni az elmúlt időszak szürke hétköznapjait, a vendéglátóhelyeket sújtó jelenlegi helyzetben konyhát, teret, de leginkább lehetőséget szeretnénk biztosítani a piac azon szereplői számára, akik ellehetetlenültek az elmúlt időszakban” – olvasható a kampány háttere a Síaréna Facebook-oldalán megjelent posztban.

Így sütötték ki a Gastro43-at, melynek lényege, hogy a Síaréna tökéletesen felszerelt Holle Anyó konyháját és a Parázst egy-egy étterem, bisztró csapata leegyeztetett időszakban díjmentesen használhatja, természetesen elviteles kiszolgálással, betartva a jelenlegi szabályozásokat.

A Turizmus.com cikkéből kiderül, hogy a vendéglátósok teljes egészében megtarthatják a Síarénában szerzett profitot. Első körben a Tereza, a Mazel Tov és a Mák már biztosan ott lesz Eplényben.

Hazai helyzet

A napokban megírtuk, hogy márciusig nincs remény az éttermek számára, valamint még keményebb kormányrendeletet fogadtak el Magyarországon, amely főként a vendéglátósokat érinti. Egy debreceni vendéglátós pedig érdekes cselt vetne be, hogy kinyithasson.

(Forrás: az Intersport Síaréna Facebook-oldala, Turizmus.com, illusztráció: Puskás Nóri, Unsplash)

 

tereza | felajánlás | mák | mazel tov | koronavírus

FOLYTASD EZZEL

Ezekért a tejes kólákért őrül meg most éppen a világ

Hét ország, hét fantasztikus karácsonyi étel

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram