Close
Példamutató felajánlást tett az Eplényi Síaréna a bajban lévő vendéglátóhelyeknek

Példamutató felajánlást tett az Eplényi Síaréna a bajban lévő vendéglátóhelyeknek

Mindig szívmelengető látni, ha a nehéz helyzetben lévők összefognak, és együtt próbálnak kiutat találni a válságból. Az Intersport Síaréna kampányt indított a vendéglátóhelyek megsegítésére: február elejétől Eplénybe költözik néhány budapesti bisztró és étterem.

“A Ski43 csapatával szerettük volna megfűszerezni az elmúlt időszak szürke hétköznapjait, a vendéglátóhelyeket sújtó jelenlegi helyzetben konyhát, teret, de leginkább lehetőséget szeretnénk biztosítani a piac azon szereplői számára, akik ellehetetlenültek az elmúlt időszakban” – olvasható a kampány háttere a Síaréna Facebook-oldalán megjelent posztban.

Így sütötték ki a Gastro43-at, melynek lényege, hogy a Síaréna tökéletesen felszerelt Holle Anyó konyháját és a Parázst egy-egy étterem, bisztró csapata leegyeztetett időszakban díjmentesen használhatja, természetesen elviteles kiszolgálással, betartva a jelenlegi szabályozásokat.

A Turizmus.com cikkéből kiderül, hogy a vendéglátósok teljes egészében megtarthatják a Síarénában szerzett profitot. Első körben a Tereza, a Mazel Tov és a Mák már biztosan ott lesz Eplényben.

Hazai helyzet

A napokban megírtuk, hogy márciusig nincs remény az éttermek számára, valamint még keményebb kormányrendeletet fogadtak el Magyarországon, amely főként a vendéglátósokat érinti. Egy debreceni vendéglátós pedig érdekes cselt vetne be, hogy kinyithasson.

(Forrás: az Intersport Síaréna Facebook-oldala, Turizmus.com, illusztráció: Puskás Nóri, Unsplash)

 

FOLYTASD EZZEL
Csillageső a szomszédban: újabb étterem kapott Michelin-csillagot Szlovéniában
Története legjobbjaival, de csak korlátozott ideig kérhető menüsorral tért vissza a MÁK
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom