Valami nagyon különleges dolgot kell tenni ahhoz, hogy egy szálloda kitűnjön New York csillogó-villogó hoteleinek sorából. A Billionaire's Row-n magasodó, negyvenhét emeletes Park Lane New York Hotelnek, úgy tűnik, sikerült.
Valentin-napon debütál ugyanis a luxusszálloda kaviár forródrótja, amely 24/7 szolgáltatást kínál a vendégeknek.
Mindössze annyit kell tenniük, hogy a telefonjukról tárcsázzák az 5-ös számot és választanak valamit a pazar menüből, amiben a kaviár köré épülő elképesztő ételköltemények vannak.
Természetesen mindehhez pezsgő vagy vodka-shot párosul, amelyek szintén szerepelnek az étlapon.
– Egyedi, mégis fényűző és szórakoztató élményt szeretnénk nyújtani. A Caviar Hotline-ban akad egy csipetnyi nosztalgia és éppen megfelelő huncutság. Vendégeink egy hívással máris igazi kaviáros élményt kaphatnak – mondta az ikonikus New York-i kultúrát egy kis csavarral tálaló szolgáltatásról Prince A. Sanders, a napokban jelentős felújításon átesett Park Lane New York ügyvezető igazgatója.
A nem szállóvendég kaviár-megszállottak is kaphatnak ízelítőt az egyedülálló kényelmi szolgáltatásból, ha beugranak a Harry's New York Barba, ahol minden nap 17 órától 19 óráig ugyanabból a kaviáros finomságokból álló "telefonos" menüből rendelhetnek.
A kaviár hatalmas divat New Yorkban és a városon túl is, hiszen a bárok és szállodák is felvették az étlapjukra.
Mielőtt szállodai szobát foglalsz, ezt a három kérdést kötelező feltenned, itt pedig több utazási praktikát is találsz légiutas-kísérőktől, pilótáktól és ingázóktól.
(Forrás: Travel and Leisure, fotók: Unsplash, Getty IMages, illusztrációk)
telefon | szolgáltatás | new york | rendelhető | kaviár | luxus szálloda
Merész kampánnyal robban be a Reebok új kollekciója
A modern luxus nyomában a Range Roverrel

Megérkezett a tél, már ki lehet csomagolni a Roadster legújabb, sorrendben 18. lapszámát. Mit találunk benne? A Costa Smeralda fedélzetén kipróbáljuk, milyen az élet egy tengerjárón Barcelona és Nápoly között. Ellátogatunk a luxusipar nagyágyúival dolgozó Edinas Paper kőbányai műhelyébe, megmutatjuk, milyen finomságokkal lehet átvészelni a hideg hónapokat, és megismerkedünk a római Palazzo Talìával is, amelyet az olasz rendezőzseni, Luca Guadagnino álmodott meg. Aktuális számunkban is rengeteg izgalmas helyszín bukkan fel: ilyen a kanadai Yukon vidék, az Amalfi-part, a Côte d’Azur-on kipróbáltuk, milyen az új Audi S5. Északabbra is elkalandoztunk: a lapszám talán legszimpatikusabb szereplője az a négy norvég fiatal, akik egy elhagyatott halfeldolgozó üzemet alakították át a skandináv ország és talán Európa legcoolabb pontjává. Ezen kívül bemutatunk öt divatbrandet, akiket érdemes követni, megvizsgáljuk, milyen volt az elmúlt száz évben a lejtők divatja és még ezen kívül is rengeteg izgalmas témánk van, de itt megállunk.
Megnézem, mert érdekel!