Close
Szereted a könyveket? Akkor akár egy évig teljesen ingyen élhetsz egy luxusüdülőhelyen

Szereted a könyveket? Akkor akár egy évig teljesen ingyen élhetsz egy luxusüdülőhelyen

A Maldív-szigetekhez tartozó Kunfunadhoón található Soneva Fushi csúcskategóriás üdülőhely egy éven át teljesen ingyenes, all-inclusive szállást kínál az egyik villájában, ahol egyébként 30 ezer fontba (körülbelül 14 millió forintba) kerül egy éjszaka.

Cserébe azt kérik a sikeres pályázótól, hogy teljes állásban és önállóan vezesse az üdülő könyvesboltját, és a vevőkkel való kommunikáció mellett a marketingben és a közösségi oldalak menedzselésében is részt vegyen. Mindezért ráadásul havi 620 fontos (körülbelül 290 ezer forintos) fizetés is jár, de mint írják, ennél többet is kereshet az, aki irodalomórákat tart a sziget gazdag vendégkörének.

Többek között ilyen villák várják a vendégeket

Mint Alex McQueen, a könyvesboltot üzemeltető Ultimate Library szóvivője elmondta, a szigeten az a hitvallás, hogy „nincs cipő, nincsenek hírek“ (no shoes, no news), mert itt arra bátorítják a vendégeket, hogy tartsanak digitális méregtelenítést, ne használják a telefonjukat és ne olvassanak újságot, ehelyett élvezzék a nyugalmat és kapcsolódjanak a természethez. Ezt pedig könnyedén meg is tehetik, mert a szigetnek otthont adó Baa-atoll területe UNESCO Bioszféra-rezervátum.

Az ideális jelentkező rendelkezik korábbi tapasztalattal a könyvkiadás területén vagy dolgozott már könyvesboltban.

Az üdülő szolgáltatásai közé tartozik az edzőterem, a gyógyfürdő, a vízisport-lehetőségek és a személyzetnek fenntartott, saját strand. A pályázatra augusztus 13-ig lehet jelentkezni motivációs levéllel, amelyben írni kell egy nemrég olvasott könyvről is, önéletrajzzal és egy példával az eddigi, vonatkozó munkásságból. A részletek ezen a linken olvashatók.

Ha netán lemaradnál erről a munkáról, a Maldív-szigeteken akkor is számos, csodálatosabbnál csodálatosabb üdülőt találsz, például olyat, ami egy magánszigeten van, olyat, ahol csak magaddal kell foglalkoznod, és olyat, ahol csillagvizsgáló is vár.

(Forrás: Independent, képek: Soneva/Facebook)

irodalom | könyv | luxusüdülő | álommunka | maldív-szigetek

FOLYTASD EZZEL

Rossz hír a Ryanairrel utazóknak: nyolc budapesti járatát szünteti meg a légitársaság

Váratlan döntést hozott a WizzAir: több mint öt hónap után Oroszországba is indít gépeket a légitársaság

Rendeld meg a Roadster magazin 8. számát!
Friss, 200 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas melléklettel egészítettük ki, amelyben 33 kihagyhatatlan hazai élményt ajánlunk a nyárra. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom