Nem tudjuk, hogy sírjunk vagy nevessünk azon az ajándékon, amit ez az étterem ad

Az biztos, hogy találó a tompai étterem kezdeményezése.

Az rtl.hu vette észre a tompai Jimmy's vendéglő Facebook-posztját, amelyben a hely bejelenti új akcióját: egy kilogramm kristálycukrot ad minden olyan rendelés mellé, ami eléri a 6990 forintot. Mint írják az azóta szárnyra kapott posztban, "a világ, amiben élünk egyre több nehézséget görget elénk."

Az emberiség eljutott odáig, hogy akár 1 kg kristálycukornak is tud örülni,

hiszen napjainkban sok esetben gondot okoz egy ilyen alap háztartási terméket megvásárolni."

Már nemcsak a lottó találathoz kell szerencse, hanem ahhoz is, hogy a boltban kristálycukrot találjunk!"

Nemcsak a cukor beszerzése ütközhet ugyanakkor manapság nehézségekbe, hanem mindannyiunk kedvenc magyar édességéé is.

(Forrás: RTL, képek: Getty Images, Unsplash)

étterem | kristálycukor | ajándék

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom