Így állnak bosszút a légiutas-kísérők a goromba utasokon

Egy volt légikísérő névtelenségbe burkolózva árulta el.

A légiutas-kísérők nemcsak azért dolgoznak, hogy az utasok kényelmét szolgálják a repülés során, hanem kiemelt feladatuk közé tartozik az is, hogy több száz ember biztonságban legyen odafönt.

Az utasok többnyire udvariasan viselkednek a fedélzeten, de akadnak kivételek. Nagyon ritkán alkalmazzák ugyan, de egy ex légiutas-kísérő elárulta, létezik egy bizonyos módszerük, amivel vissza szoktak vágni a kiemelkedően goromba utasoknak.

Fontos észrevétel ezzel kapcsolatban, hogy a légitársaságok ezt nagyrészt elítélik.

A személyzet megszólaló tagja névtelen maradt, és azt sem lehet tudni, melyik légitársaságnak vagy milyen pozícióban dolgozott. A korábbi légiutas-kísérő egy Reddit-bejegyzésben árulta el az utaskísérők "piszkos kis titkainak" szentelt sub-on, hogy néha megzavarják a fedélzeti szórakoztatást.

Ezt írta: "Régebben légiutas-kísérőként dolgoztam, és amikor valaki nagyon durva volt, egyszerűen odamentem a számítógéphez, amivel a fedélzeti tv-képernyőket kontrolláltuk és átállítgattam az övét, hogy ne tudja megnézni a filmet. Nagyon kicsinyes voltam, tudom."

Természetesen rendkívül kicsi a valószínűsége annak, hogy a személyzet valamelyik tagja ilyesmire "vetemedik".

Az utazás, mint tudjuk, szélesebb látókört biztosít a világról, egyben alkalmazkodást is igényel. Utóbbi azt jelenti, hogy indulás előtt ajánlott utánanézni a helyi kulturális normáknak, az éttermi etikettnek és a nyelvnek. Az alábbi bosszantó szokásokat pedig mindenképp javasolt ejteni.

(Forrás: Express, fotók: Getty Images)

repülés | goromba | utasok | légiutas-kísérő | bosszú

FOLYTASD EZZEL

A Duna válasza a rooftop bárokra a Szabadság és az Erzsébet hidak ölelésében

Valódi legenda telefonnal: Polly Dániel és a Xiaomi 14 művészi projektje

Rendeld meg a Roadster magazin 15. számát!

Nyakunkon a tavasz, és ami még jobb hír, itt a legújabb Roadster magazin is. Mit találunk benne? Találkozunk az amerikai képzőművésszel, Jim Denevannel, aki amellett, hogy land artban utazik, egy csodás rendezvényszervező céget is működtet, amely elképesztő helyeken szervez vacsorákat Kaliforniától kezdve Dél-Afrikán át Toszkánáig. Kifaggatjuk a kultikus Iditarod Trail Race kutyás szánhúzó verseny szervezőjét, a biennáléra készülő Nemes Márton festőművészt, megismerkedtünk a Friluftsliv filozófiával, Arnaud Montagard fotós révén megnézzük, milyen Amerika hátsó udvara, főzünk a 101 Bistróban, és a Totemism legújabb kollekcióját is szemügyre vesszük. ismét látványos, sok állomásos, 220 oldalas tripet alkottunk, szerintünk érdemes lesz benevezni rá. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
“Útra keltünk és összegyűjtöttük a legkiemelkedőbb hazai szállásokat és vendéglátóhelyeket számotokra. Ezek a helyek garantáltan felejthetetlen élményeket kínálnak, legyen szó romantikus pihenésről a Balaton partján vagy egy kulináris felfedezőútról Budapesten.”
Izing Róbert Izing Róbert, főszerkesztő

Legfrissebb ajánlataink

Irány a Roadster Select
teljes adatbázisa
Valódi legenda telefonnal: Polly Dániel és a Xiaomi 14 művészi projektje
Hirdetés
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom