Öt külföldi szálloda, amitől tényleg leesett az állunk

Idén is előszeretettel mutattunk be olyan új szállodákat, amelyek valamilyen szempont miatt igazán figyelemre méltóak.

Képzeletben megfordultunk általuk Ausztriában, a Maldív-szigeteken és Észak-Olaszországban is, jártunk párizsi kastélyszálloda falai között és apácák szomszédságában.

A legkülönlegesebb koncepció

A Dél-Tirolban található Hotel Hubertus-ban valóban feje tetejére áll a világ. Az építészek egy igazi upside-downt csináltak: a szállás olyan, mintha egy fejjel lefelé fordított falu lenne (de szerencsére nem laknak benne olyan szörnyek mint a Stranger Things-ben).

Az egész koncepció és a megvalósítás is zseniális. A végeredmény pedig egy elképesztően játékos és kreatív hely tizenöt méterrel a föld fölött, ami minden különcsége ellenére nagyon megnyugtató és harmonikus.

A víztükörre reflektál gyönyörűen ez az izgalmas, fejjel lefelé fordított alpesi hotel

Laknál egy fejjel lefelé fordított faluban? Mi mostantól nagyon!

A legszebb mediterrán hatások

A kaliforniai hotelbe első pillantásra bele lehet szeretni, hiszen körül lengi az otthonosság érzése. A karamellbe öltöző enteriőr, a natúr fa dominanciája, a puha, lágy színek varázslatos harmóniája hihetetlen nyugalmat áraszt.

De nemcsak a belső térre helyeztek a tervezők nagy hangsúlyt, hanem az udvarra is, ahol az egész esténket szívesen eltöltenénk néhány koktél társaságában.

Vintázs dizájnelemek és mediterrán hatások teszik stílusosan otthonossá ezt a kaliforniai szállodát

A hotel kapcsolatot teremt a kortárs művészet, a fotózás és a játékos dizájn között, ráadásul egy csipetnyi európai ókor is megelevenedik előttünk.

A legnagyobb újjászületés

Egy 17. századi kolostor született újjá Észak-Olaszországban, hogy elképesztő szállodaként fogadja a vendégeket. Érdekessége, hogy a luxusszálloda szomszédságában a kolostorépület másik fele ma is az apácák otthona és aktív egyházi központ, a hitélet színtere.

A kettő mégis rendkívül jól megfér egymás mellett, és ki tudja, lehet, hogy az autentikus környezet elcsendesedése még nagyobb feltöltődést biztosít a szálloda vendégei számára.

Ilyen egy 17. századi olasz kolostor, ha luxusszállodaként születik újjá

A 17. századi Serve di Maria Addolorata kolostor monumentális tereit alakították át egy egyedülálló szállodává.

A legjobb lokációval rendelkező

A St. James Paris kastélyszálloda Párizs 16. kerületének szívében, a Diadalív és a Porte Dauphine között található, azaz a világ legvágyottabb városának központjában, turistamágnes helyek szomszédságában várja a vendégeket.

Az egészen elképesztő környezet mellett a kastélyszálloda belső tereinek minden négyzetcentimétere is látványos, de nem lehet szó nélkül elmenni az étterme mellett sem, ami Michelin-csillagos.

Csodálatos átalakításon ment keresztül ez a látványos kastélyszálloda

A fényűző ingatlant a pincétől a padlásig felújították és egy olyan bárt kapott, aminél Instagram-barátabbat csak nehezen lehet találni.

A legfinomabb napsugarakkal simogató

A Maldív-szigeteken eddig is éles verseny folyt a luxusszállodák között, a Park Hyatt azonban tovább emelte a tétet. A három hálószobás Overwater Reef Residence a SLOW koncepciót hivatott megtestesíteni. A fenntartható életmódra helyezi a hangsúlyt, amelynek középpontjában a szeretteinkkel való minőségi időtöltés áll.

A szálloda vendégei egészen fantasztikus programokon vehetnek részt. Lehetőségük nyílik úszni és búvárkodni a lagúnában, de úszhatnak a rezidenciához tartozó ötvenkét méter hosszú medencében, vagy éppen a gigantikus teraszon sütögethetnek kedvükre.

Lenyűgöző új luxusszálloda nyílt a népszerű nyaralóhelyen

Az új szálláshely a fenntartható életmódra helyezi a hangsúlyt, amelynek középpontjában a szeretteinkkel való minőségi időtöltés áll.

(Fotók: hivatalos Facebook és weboldalak)

nagy sztori | enteriőr | design | szálloda | hotel

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom