Close
Ez a bájos spanyol falu hihetetlenül baráti bérleti díjakkal vár

Ez a bájos spanyol falu hihetetlenül baráti bérleti díjakkal vár

A dél-spanyolországi Letur rendkívül olcsó bérleti díjakat kínál azoknak a távmunkásoknak, akik szívesen élnének ott néhány, egészen pontosan minimum három hónapot.

És hogy mit is jelent pontosan az olcsó? Havi 340-350 eurót (körülbelül 140 ezer forintot), amiért egy egész házat kapunk két vagy három hálószobával.

Összesen tíz, felújított ház lesz elérhető, melyek a következő hónapokban készülnek el.

A leturi élet vonzereje nemcsak a csendes, falusias, történelmi környezetben rejlik, hanem az alacsony rezsiköltségekben is, mivel a házak mindegyike rendkívül energiahatékony. Bővebb információk a projektről itt találhatók.

Ha Spanyolországba készülsz, nem árt, ha tudsz erről a tíz dologról, és erről a kedves hagyományról, ami világörökségi státuszra pályázik.

(Forrás: TimeOut, képek: Getty Images, facebook.com/repueblaletur)

spanyolország | távmunka | letur | olcsó | digitális nomád

FOLYTASD EZZEL

A Google Térkép négy új frissítése nagyon jól jöhet az utazáshoz

Egy professzor rájött, mitől lesznek finomabbak az ételek a repülőn

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram