Ez a bájos spanyol falu hihetetlenül baráti bérleti díjakkal vár

A dél-spanyolországi Letur rendkívül olcsó bérleti díjakat kínál azoknak a távmunkásoknak, akik szívesen élnének ott néhány, egészen pontosan minimum három hónapot.

És hogy mit is jelent pontosan az olcsó? Havi 340-350 eurót (körülbelül 140 ezer forintot), amiért egy egész házat kapunk két vagy három hálószobával.

Összesen tíz, felújított ház lesz elérhető, melyek a következő hónapokban készülnek el.

A leturi élet vonzereje nemcsak a csendes, falusias, történelmi környezetben rejlik, hanem az alacsony rezsiköltségekben is, mivel a házak mindegyike rendkívül energiahatékony. Bővebb információk a projektről itt találhatók.

Ha Spanyolországba készülsz, nem árt, ha tudsz erről a tíz dologról, és erről a kedves hagyományról, ami világörökségi státuszra pályázik.

(Forrás: TimeOut, képek: Getty Images, facebook.com/repueblaletur)

távmunka | spanyolország | olcsó | digitális nomád | bérlet

FOLYTASD EZZEL

Nehéz decemberben programot találni a Balatonnál? Választani nehéz!

Ezek a hangok, ízek, élmények valódi ünneppé varázsolják a karácsonyt

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom