Close
Mit tud egy 7,5 millió forintos taco?

Mit tud egy 7,5 millió forintos taco?

Az aranypehellyel díszített kukoricatortilla dobja meg az árát a Grand Velas Los Cabosban megvásárolható tacónak.

A cabói Grand Velas Resorts luxusszálloda a világ legdrágább tacóját kínálja a maximális kikapcsolódás mellé vendégei számára. A gasztronómiai igazgató, Michel Mustiere egy interjújában úgy fogalmazott: a céljuk mindig is az volt, hogy megtörjék a klasszikus mexikói ételek kínálatát,

és olyan megoldásokkal lepjék meg vendégeiket, amelyek igazi élményeket tudnak nyújtani számukra.

Az első aranyozott tacót egy jótékonysági aukciós vásárra készítették el, később azonban felvették az üdülőhely Frida nevű éttermének kínálatába is. A kukoricatortillán alapuló kulináris remekmű tartalmaz langustint, Kobe marhahúst, Almas Beluga kaviárt és fekete szarvasgombás brie sajtot is. Ezenkívül kerül még bele morita szárított csili, salsa és ehető aranypehely is.

A luxusfogás elkészítése során friss alapanyagokat használnak fel, ezért a főzési folyamat jelentősen felgyorsítható, de még így is negyvenöt percet vesz igénybe például az igazán különleges tequilával megbolondított salsa elkészítése.

A szálloda italt is kínál hozzá kísérőnek: a kézzel készített, fehérarany és platina palackozású Ley.925 Pasión Azteca Ultra Premium Añejo 150 ezer dolláros ára emeli még tovább a szállodai számla végösszegét.

Ez is érdekelhet:

(Fotó: Victor Elias Photography)

 

gasztronómia | taco | mexikói konyha | mexikói | fogas

FOLYTASD EZZEL

Ritmus, ha elkap – Ezeken a kihagyhatatlan Bartók Tavasz-programokon el fog

Itt az első magyar luxustorta: bemutatkozott a szarvasgombával készülő La Truff’

Rendeld meg a Roadster magazin 11. számát!

Mi a közös Rio de Janeiróban, egy alig ismert horvát luxus menedékben, és egy hotellé alakított New York-i reptéri terminálban? Mindet bemutatjuk a Roadster legfrissebb számában! Ezeken kívül találkozunk a világ egyik legnevesebb dizájnerével, Jaime Hayonnal, bemutatunk hat remek hazai kabinházat és kiderítjük, hol lehet jó vermutot inni Magyarországon. Ezzel még nincs vége, ugyanis elmentünk Provence-ba és kipróbáltuk az új 7-es BMW-t, Svédországban pedog a Toyota RAV4-et. Egy asztalhoz ültettük Péterfy Bori rocksztárt, Gerendai Károly kultmogult, Szabó Simon színészt, Molnár S. Szonja kurátort és Tombor Zoltán fotográfust, és kifaggattuk őket Budapesthez fűződő érzelmeikről. Elmeséljük milyen Marokkó egyik feltörekvő szörfmekkája, Taghazout, és benézünk a főváros új dizájnhoteljébe, a Verno House-ba is. Megszólaltatjuk még Kertész Attila képzőművészt, Sivák Zsófit, a Heves-megyei kocsmák Robert Capáját, és még Puzsér Róbert is tollat ragadott a kedvünkért. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom