Majdnem egy év után ismét mehetnek moziba a New York-iak

Hamarosan visszatér az élet a New York-i mozikba.

Andrew Cuomo, New York állam kormányzója bejelentette, hogy huszonöt százalékos kapacitással, vetítésenként ötvenfős limittel, szigorú egészségügyi előírásokkal és megfelelő távolságtartással megnyitják a mozikat a metropoliszban.

A március 5-ére megjelölt újranyitás egy közel egy évig tartó mozi nélküli időszaknak vet véget.

A város nagy filmszínházai, például az AMC Theatres és a Regal Cinemas a Covid–19 okozta válság kezdetén, 2020. március 17-én zártak be hivatalosan – akkor az AMC szóvívője azt remélte, hogy a bezárás maximum három hónapig fog tartani.

New York a filmipar egyik legfontosabb piacának számít az Államokban. Az újranyitás bizalmat adhat a filmforgalmazóknak a premierek dátumának kitűzését és megtartását illetően, tehát ez egy igen jelentős lépés a szektor fellendítéséért. Egyes jóslatok szerint hamarosan huszonötről ötven százalékra növelhetik majd a kihasználtságot annak érdekében, hogy a mozik nyereségesen működhessenek.

New Yorkban február 14-én megnyithattak a város éttermének belső terei is, igaz, csak huszonöt százalékos kihasználtsággal. A beltéri étkezés visszatérésével együtt terjesztették ki az első körös oltást a vendéglátósokra és a taxisokra is.

(Forrás: Travel and Leisure, fotók: Getty Images, Pixabay)

nyitás | limitált | new york | újra | mozi

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom