Ebből az egy szóból tudhatod, hogy különösen odafigyelnek rád az utaskísérők

A Virgin Australia egyik utaskísérője árulta el, hogy létezik egy kód, amellyel bizonyos utasokat „jelölnek“.

Sheridan Melrose a Facebookon, egy repülési témájú fórumon mesélt arról, miért is érdemes megemlítenünk, ha félünk a repüléstől. Mint írta, ha a becsekkolásnál kiderül, hogy valamelyik utas fél a repülőn, akkor ezt úgy jelzik a kollégáiknak, hogy odaírják a love szót az adott utashoz tartozó jegyzetekhez.

Mint mondja, ebből a jelölésből a többi utaskísérő is tudja, hogy az illető szorong a repülőn, ezért különösen odafigyelnek rá, és arra, hogy extra törődést és szeretetet kapjon az út során.

Aki tehát tart a levegőben töltött óráktól, annak érdemes ezt a becsekkolásnál megemlíteni, mert az utaskísérők így segíteni tudnak abban, hogy enyhüljön a szorongása és kellemesebb utazásban legyen része.

A kommentelők közül többen is megerősítették, hogy a légitársaságnál az utaskísérők tényleg odafigyelnek az ilyen helyzetekre. Az egyik utazó például azt írta, hogy a repülés során többször is odamentek hozzá, hogy megnyugtassák, és elmagyarázza neki, hogy mit jelentenek például az egyes, aggasztónak tűnő hangok.

Az utaskísérőktől sok érdekességet meg lehet tudni, itt például azt árulták el, milyen fura kéréseket kapnak az első osztályon utazóktól, itt pedig azt tudjuk meg, mivel idegesítik őket leginkább az utasok.

(Forrás: Express, képek: Getty Images)

repülés | légiutas-kísérők | megnyugtatás | köd | figyelnek

FOLYTASD EZZEL

Csak ekkor lehet kipróbálni a Bang & Olufsen csúcsmodelljeit Magyarországon

Európa egyik legjobb és legújabb Kia-kereskedése is Budapesten van

Rendeld meg a Roadster magazin 16. számát!

Itt van a nyár, ami már önmagában remek hír, de azzal tudjuk fokozni a hangulatot, hogy a napokban megjelenik a Roadster magazin legújabb száma is. Mit találunk benne? Ellátogatunk az Azori-szigetekre, Dubajba és megnézzük Isztambul egyik legenergikusabb kerületét, Beyoğlut. Találkozunk a világhírű brit dizájnerrel, Tom Dixonnal, kifaggatjuk az ikonikus fotós, Slim Aarons hagyatékát őrző Getty Images igazgatóját, és Bott Frigyes meghívására Európa legjobb sommelier-jeivel végigkóstoljuk a régió legérdekesebb furmintjait. Elmerülünk a független kiadású zine-ek színes és hangos világába, meglátogatjuk a Tisza Cipő főhadiszállását, megtapintjuk, mit tudnak az ukrán-Kárpátokból érkező kéziszövésű szőnyegek, egy MV Agusta nyergében pedig végigmotorozzuk Szardínia vadregényes hegyeit. Ismét látványos, sok állomásos, 220 oldalas tripet alkottunk, szerintünk érdemes lesz benevezni rá! A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat és a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
“Útra keltünk és összegyűjtöttük a legkiemelkedőbb hazai szállásokat és vendéglátóhelyeket számotokra. Ezek a helyek garantáltan felejthetetlen élményeket kínálnak, legyen szó romantikus pihenésről a Balaton partján vagy egy kulináris felfedezőútról Budapesten.”
Izing Róbert Izing Róbert, főszerkesztő

Legfrissebb ajánlataink

Irány a Roadster Select
teljes adatbázisa
Európa egyik legjobb és legújabb Kia-kereskedése is Budapesten van
Hirdetés
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom