Öt inspiráló, kreatív és fantasztikus sztár, aki 2023-ban felfedte titkait a Roadsternek

Izing Róbert főszerkesztőnk három évvel ezelőtt indította el a Roadster podcast-csatornáját, azóta pedig számtalan hírességet ültetett mikrofon elé. 2023-ban is különleges emberekkel beszélgethetett, akiknek köszönhetően olyan titkokra is fény derült, minthogy a modellek a világ legönbizalomhiányosabb emberei, vagy éppen hogy jön össze a sportdiplomácia és a sommelier szakma.

1. Geszti Péter

Gyerekszínészként indult, aztán volt dalszövegíró, rapper, majd reklámguru. A kilencvenes évek nem egy nagy slágeréért ő felel, írt musicalt és forgatókönyvet, most pedig egy új tévéműsor házigazdájaként tűnik fel a Viasat3 csatornán. Geszti Péterrel beszélgetve Izing Róbert arra volt kíváncsi, hatvanhoz közel mennyire érzi magát fiatalnak, lehet-e belőle az új Korda György, és hogy miért vágott bele újra a tévézésbe.

„Egyelőre sikerült elkerülnöm a mémesedést” – Geszti Péter-podcast

Geszti Péterrel beszélgetve Izing Róbert, a Roadster magazin főszerkesztője arra volt kíváncsi, hatvanhoz közel mennyire érzi magát fiatalnak, lehet-e belőle az új Korda György, és hogy miért vágott bele újra a tévézésbe.

2. Axente Vanessa

Vogue-címlapok. Önbizalomhiány. Nemzetközi topmodell státusz. Testképzavar. MET Gala. Saját brand. Axente Vanessa mögött intenzív, hullámvölgyekkel teli időszak áll, és a java még csak most következik. Őszinte beszélgetés a divatvilág józanabb oldaláról, felnőtté válásról, csillogásról, sírásról és arról, hogy vajon ismerjük-e az igazi Vanessát.

A modelleknek van a legkisebb önbizalmuk, mert porig rombolják őket – Axente Vanessa-podcast

Vogue-címlapok. Önbizalomhiány. Nemzetközi topmodell státusz. Testképzavar. MET Gala. Saját brand. Axente Vanessa mögött intenzív, hullámvölgyekkel teli időszak áll, és a java még csak most következik. Őszinte beszélgetés a divatvilág józanabb oldaláról, felnőtté válásról, csillogásról, sírásról és arról, hogy vajon ismerjük-e az igazi Vanessát.

3. Szilágyi Áron

Egy háromszoros olimpiai bajnok aligha szorul külön bemutatásra, Szilágyi Áron azonban sokoldalúbb és komplexebb személyiség annál, mint hogy sporteredményekkel le lehetne írni. A páston kívüli élete sportdiplomáciával, jótékonysági tevékenységgel, sportvezetői feladatokkal van tele, podcastet vezet, letett egy magas szintű sommelier-vizsgát, idén pedig valami olyasmibe fogott, ami sokak életét teheti jobbá. Áronnal beszélgetve arra voltunk kíváncsiak, miért hasonlít gyászfolyamathoz, ha egy sportoló abbahagyja a pályafutását, milyen, amikor hibázik, milyen a trash talk a vívásban, és bírja-e, ha felismerik az utcán.

Én azt gondolom, hogy rengeteg hibám van – Szilágyi Áron-podcast

Miért hasonlít gyászfolyamathoz, ha egy sportoló abbahagyja a pályafutását? Milyen, amikor veszít társasjátékban? Bírja-e, ha felismerik az utcán? A podcastből kiderül.

4. Fülöp Zoltán

Ha a Sziget fesztivál arcának Gerendai Károly számít, akkor mondhatjuk, hogy a jobb és bal keze Lobenwein Norbert és Fülöp Zoltán voltak. Zoli a Volt, a Sziget, a Balaton Sound és sok egyéb zenei esemény motorjának mondhatta magát, és kétségtelen, hogy a hazai fesztiválok történelemkönyvében nagybetűkkel fog szerepelni a neve.

Iskolabállal kezdte, aztán jött a Prodigy, az Oasis és Ed Sheeran - Fülöp Zoltán-podcast

A Volt fesztivál társalapítója tiniként kezdte a koncertszervezést, aztán jött az Iron Maiden, Moby, Prince, Robbie Williams és a többiek.

5. McMenemy Márk

Több mint húsz éve dolgozik a hazai médiában, tevékenységi köre Tarr Béla interjúktól rádióműsorok vezetésén át a palántaültetésig terjed. Már a nevéből is érezhető, hogy McMenemy Márk nem mindennapi egyéniség, olyasvalaki, akit nem érdemes beskatulyázni, mert úgyis kiugrik onnan.

Nincs nála nagyobb médiaparaszt az országban – McMenemy Márk-podcast

Szórakoztató, elgondolkodtató, és olyan sokoldalú, hogy hozzá képest Réz András egydimenziós egyéniség.

fülöp zoltán | mcmenemy márk | axente vanessa | interjú | beszélgetés

FOLYTASD EZZEL

A Duna válasza a rooftop bárokra a Szabadság és az Erzsébet hidak ölelésében

Valódi legenda telefonnal: Polly Dániel és a Xiaomi 14 művészi projektje

Rendeld meg a Roadster magazin 15. számát!

Nyakunkon a tavasz, és ami még jobb hír, itt a legújabb Roadster magazin is. Mit találunk benne? Találkozunk az amerikai képzőművésszel, Jim Denevannel, aki amellett, hogy land artban utazik, egy csodás rendezvényszervező céget is működtet, amely elképesztő helyeken szervez vacsorákat Kaliforniától kezdve Dél-Afrikán át Toszkánáig. Kifaggatjuk a kultikus Iditarod Trail Race kutyás szánhúzó verseny szervezőjét, a biennáléra készülő Nemes Márton festőművészt, megismerkedtünk a Friluftsliv filozófiával, Arnaud Montagard fotós révén megnézzük, milyen Amerika hátsó udvara, főzünk a 101 Bistróban, és a Totemism legújabb kollekcióját is szemügyre vesszük. ismét látványos, sok állomásos, 220 oldalas tripet alkottunk, szerintünk érdemes lesz benevezni rá. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram