Milyen lenne egy jacht, aminek beleszólhatunk a tervezésébe? Hát ilyen!

Ha álmainkban jelentek már meg olyan pillanatképek, hogy egy részben saját magunk által tervezett hajóval vágunk neki a végtelennek tűnő tengernek, nyugodtan felébredhetünk, mert a Royal Huisman jóvoltából ez az álom valóra váltható.

Az ismert holland hajóépítő cég ugyanis egyesítve erőit a Frers Designnal, személyre szabható jachtot alkotott.

Ez lett a Pura, amelynek kezdeti modelljeit nyolcvan százalékban a gyártó rakja össze, a maradék húsz százalék pedig a vásárló kívánságai szerint történik.

Természetesen a munka oroszlánrészét mérnökök végzik, tehát a szuperhajó hidraulikájától kezdve az operációs rendszerén át a gerincig minden a szakemberek kezei alól kerül ki, a majdani boldog jachttulajdonos a hajótest és a fedélzet formájának alakításába szólhat bele az enteriőrrel egyetemben.

Maguk a hajók harmincnyolctól negyvenhárom méterig terjedő hosszúságú változatban kérhetőek, az egyedi belső kialakítás pedig háromféle hangulatvariánst ad: a hagyományos vonalak kedvelőinek marad a klasszikus dizájn, az újszerű formák hívei megkapják a modern variációt, míg a múltban romantikázók a retrohajón idézhetik fel az emlékeiket.

Ha azonban igazán egyedi hajóra vágyunk, meg lehet beszélni a mérnökökkel olyan alternatív változatot, mely adott esetben fordított orral bír, vagy a tulajdonos kabinja a hajó hátsó részében van berendezve.

Ami viszont valamennyi típus esetében állandó, az a befogadóképesség: maximum nyolc vendég fér el kényelmesen a négy kabinban a Pura modelljein a hatfős legénység társaságában.

A potenciális tulajdonosok természetesen többféle csomagból rendelhetnek, tehát visszafogottabb és komolyabb teljesítményű, illetve felszereltségű jachtok közül választhatnak attól függően, mire kívánják használni akár tizennégy csomós sebességgel haladni képes majdani féltett kincsüket.

Ez is érdekelhet:

Öt fájdalmasan makulátlan jacht, melyben leélnénk az életünket

Felfedezni a világot egy csúcsra járatott szuperjachttal alighanem valamennyiünk leggyakoribb visszatérő álmai közé tartozik. Öt lélegzetelállító vizijárgányt mutatunk. 

(Fotó: discoverpura.com)

jacht | hajó | pura | Royal Huisman | személyre szabott

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom