Alighanem ez a tavasz eddigi legjobb kihagyhatatlan ajánlata

A tavasz az új nyár. Legalábbis ami néha a hőmérsékletet illeti. Néhány héttel ezelőtt már bőven a legforróbb évszakot idézte az időjárásunk, úgyhogy simán kiülhettünk lenge ruhában akár a Balaton partjára egy tartalmas olvasnivalóval és kísérőként egy laza koktéllal. Bár egyik nagy kedvencünk, a gin tonic hivatalosan nincs évszakhoz kötve, mégis inkább a nyárhoz szeretjük társítani, szóval, ha visszatér a kora nyár, itt lesz az ideje keverni egyet. Ehhez a remek kis időtöltéshez ajánlunk most gint, tonikot és nem akármilyen sztorikat. Méghozzá egyben!

A Roadsternél imádunk dolce vitázni, amibe egy ilyen lelassulós, olvasgatós, iszogatós pihenés ugyanúgy beletartozik, mintha mondjuk a napsütötte Comói-tó hullámai által lágyan dobált jacht fedélzetén majszolgatnánk vasárnap délután egy tiramisut.

Utóbbi, bevalljuk, elég ritkán történik meg, viszont egy koktélos lazulás bármikor – és könnyebben – kivitelezhető.

Ehhez csakis prémium termékeket választunk, így amikor gint kívánunk, egy díjnyertes hazaira voksolunk, konkrétan a túlzás nélkül lassan nemzetközi szupersztárnak mondható Operára. Nem véletlenül: az újpesti főzdéből kirobbanó kézműves gin sorra hozza haza a díjakat, megkapta már a szakma Oscarját is.

Egy kiemelkedően szép párlat, amely valódi élményt nyújt az érzékszervek számára; harmonikus, koncentrált, és egyensúlyban lévő ital, összesen tizenegy fűszer biztosítja gazdag ízvilágát.

Hiszünk abban, hogy mindenkinek és mindennek van tökéletes párja, az Opera ideális partneréért pedig elég csak „elugrani a Balatonra”. Az ugyancsak prémium kategóriába sorolt és szintén komoly díjakkal büszkélkedő Balatonic nagyszerűsége az egyszerűségében rejlik: üde, friss, könnyed, a lehető legtermészetesebb ízt adja – és a lehető legtermészetesebben passzol egy klasszikus gines koktélba. Alapvetően édeskés, enyhén citrusos, miközben kellemesen keserű is.

A koktél hozzávalói tehát bekészítve, úgyhogy jöhet az olvasnivaló, méghozzá a napokban megjelent tizenötödik Roadster magazin, ami ismét tele van rengeteg színes és szélesvásznú kalanddal. Izgalmas sztorikat és egyéniségeket hozunk Alaszkából, Ománból, Toszkánából és Kaliforniából, no meg 220 oldalnyi tömény inspirációt a utazás, a dizájn, a gasztronómia és a stílus világából.

Ami pedig a legjobb, hogy mindhárom tétel egy (na jó, aztán még néhány) kattintással napokon belül az asztalodon lehet, ha ide klikkelve lecsapsz erre az elég jól hangzó ajánlatra, amiben az egyéves Roadster-előfizetés mellé díszdobozban (!) kapsz a már említett Opera Ginből egy, a Balatonicból pedig négy különböző üveggel. Utána előbb jó, aztán énidőre van szükség, de ezek közül már egyik sem rajtunk múlik.

nagy sztori | opera gin | magazin | ajánlat | tavasz

FOLYTASD EZZEL

Csak ekkor lehet kipróbálni a Bang & Olufsen csúcsmodelljeit Magyarországon

Európa egyik legjobb és legújabb Kia-kereskedése is Budapesten van

Rendeld meg a Roadster magazin 16. számát!

Itt van a nyár, ami már önmagában remek hír, de azzal tudjuk fokozni a hangulatot, hogy a napokban megjelenik a Roadster magazin legújabb száma is. Mit találunk benne? Ellátogatunk az Azori-szigetekre, Dubajba és megnézzük Isztambul egyik legenergikusabb kerületét, Beyoğlut. Találkozunk a világhírű brit dizájnerrel, Tom Dixonnal, kifaggatjuk az ikonikus fotós, Slim Aarons hagyatékát őrző Getty Images igazgatóját, és Bott Frigyes meghívására Európa legjobb sommelier-jeivel végigkóstoljuk a régió legérdekesebb furmintjait. Elmerülünk a független kiadású zine-ek színes és hangos világába, meglátogatjuk a Tisza Cipő főhadiszállását, megtapintjuk, mit tudnak az ukrán-Kárpátokból érkező kéziszövésű szőnyegek, egy MV Agusta nyergében pedig végigmotorozzuk Szardínia vadregényes hegyeit. Ismét látványos, sok állomásos, 220 oldalas tripet alkottunk, szerintünk érdemes lesz benevezni rá! A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat és a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram
“Útra keltünk és összegyűjtöttük a legkiemelkedőbb hazai szállásokat és vendéglátóhelyeket számotokra. Ezek a helyek garantáltan felejthetetlen élményeket kínálnak, legyen szó romantikus pihenésről a Balaton partján vagy egy kulináris felfedezőútról Budapesten.”
Izing Róbert Izing Róbert, főszerkesztő

Legfrissebb ajánlataink

Irány a Roadster Select
teljes adatbázisa
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom