Close
Kiderült, mikor nyit Budapest kedvenc szabadstrandja

Kiderült, mikor nyit Budapest kedvenc szabadstrandja

Kezdődik a visszaszámlálás, hamarosan újra mártózhatunk a Római-parton!

A Plázs július 15-től augusztus 21-ig tart majd nyitva, ha megfelelő a vízminőség, akkor mindennap. Ezt folyamatosan ellenőrzik, emellett idén először állandó vízimentő-szolgálatot is biztosít az önkormányzat.

Fürdeni ebben a szezonban is csak nyitvatartási időben és a kijelölt területen lehet

a szigorú biztonsági előírásokat betartva, a százhúsz centiméteres vízmélységet jelző bójasoron belül.

Mint az óbudai önkormányzat a honlapján írta, a nyitást idén is a partszakasz felmérése, szigorú hatósági és vízminőségi vizsgálatok, valamint szakhatósági engedélyeztetés előzte meg. A meder tisztítása megtörtént, az átvizsgálás pedig folyamatos lesz.

Az idén brutálisan dráguló strandbelépők mellett igazán üdítő ez a lehetőség. Amíg pedig a nyitásra várunk, otthon is teremthetünk egy kis strandhangulatot.

(Forrás: 24.hu, obuda.hu, képek: Christo/Wikimédia Commons)

római-part | nyitás | budapest | duna | strand

FOLYTASD EZZEL

Ezért nem szabad értékelést írni egy szállodáról, ha rossz az idő

Ez a bájos spanyol falu hihetetlenül baráti bérleti díjakkal vár

Rendeld meg a Roadster magazin 8. számát!
Friss, 200 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas melléklettel egészítettük ki, amelyben 33 kihagyhatatlan hazai élményt ajánlunk a nyárra. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom