Close
Kiderült, mikor nyit Budapest kedvenc szabadstrandja

Kiderült, mikor nyit Budapest kedvenc szabadstrandja

Kezdődik a visszaszámlálás, hamarosan újra mártózhatunk a Római-parton!

A Plázs július 15-től augusztus 21-ig tart majd nyitva, ha megfelelő a vízminőség, akkor mindennap. Ezt folyamatosan ellenőrzik, emellett idén először állandó vízimentő-szolgálatot is biztosít az önkormányzat.

Fürdeni ebben a szezonban is csak nyitvatartási időben és a kijelölt területen lehet

a szigorú biztonsági előírásokat betartva, a százhúsz centiméteres vízmélységet jelző bójasoron belül.

Mint az óbudai önkormányzat a honlapján írta, a nyitást idén is a partszakasz felmérése, szigorú hatósági és vízminőségi vizsgálatok, valamint szakhatósági engedélyeztetés előzte meg. A meder tisztítása megtörtént, az átvizsgálás pedig folyamatos lesz.

Az idén brutálisan dráguló strandbelépők mellett igazán üdítő ez a lehetőség. Amíg pedig a nyitásra várunk, otthon is teremthetünk egy kis strandhangulatot.

(Forrás: 24.hu, obuda.hu, képek: Christo/Wikimédia Commons)

nyitás | budapest | római-part | duna | strand

FOLYTASD EZZEL

Kihagyhatatlan ínyencségek – Két premier a Bartók Tavasz bemutatói közül, amin ott kell lenni

Új utak és régi kedvencek – Legendák állnak a Müpa színpadán március 30-án

Rendeld meg a Roadster magazin 11. számát!

Mi a közös Rio de Janeiróban, egy alig ismert horvát luxus menedékben, és egy hotellé alakított New York-i reptéri terminálban? Mindet bemutatjuk a Roadster legfrissebb számában! Ezeken kívül találkozunk a világ egyik legnevesebb dizájnerével, Jaime Hayonnal, bemutatunk hat remek hazai kabinházat és kiderítjük, hol lehet jó vermutot inni Magyarországon. Ezzel még nincs vége, ugyanis elmentünk Provence-ba és kipróbáltuk az új 7-es BMW-t, Svédországban pedog a Toyota RAV4-et. Egy asztalhoz ültettük Péterfy Bori rocksztárt, Gerendai Károly kultmogult, Szabó Simon színészt, Molnár S. Szonja kurátort és Tombor Zoltán fotográfust, és kifaggattuk őket Budapesthez fűződő érzelmeikről. Elmeséljük milyen Marokkó egyik feltörekvő szörfmekkája, Taghazout, és benézünk a főváros új dizájnhoteljébe, a Verno House-ba is. Megszólaltatjuk még Kertész Attila képzőművészt, Sivák Zsófit, a Heves-megyei kocsmák Robert Capáját, és még Puzsér Róbert is tollat ragadott a kedvünkért. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom