Close
A nagymamák világát megéneklő magyar étterem került a Michelin-kalauz fókuszába

A nagymamák világát megéneklő magyar étterem került a Michelin-kalauz fókuszába

Töltsünk néhány percet Tóth Szilárddal! 

A Michelin-kalauz Youtube-csatornája legújabb videójában magyarországi utazásra kalauzolja a nézőket, mint a videó leírásából kiderül, szeretnék bemutatni az ország kincseit, séfjeit, termékeit és termelőit. Ezen belül is most a Tóth Szilárd séf-tulajdonos által vezetett Saltot rakják a középpontba, mely 2021-ben kapta meg a Michelin-csillagot.

Mint írják, a Salt az okosan felépített és kreatív menüsoraihoz rengeteg különféle technikát alkalmaz,

mint például az erjesztést és a pácolást, és a fenntartható gasztronómia iránti erős elkötelezettsége miatt az éttermet a Michelin is kiemeli, mint a Zöld Kezdeményezések egyikét.

A videóban Tóth Szilárdot hallhatjuk, amint magyarul mesél többek között a növényekkel való kapcsolatról, a természet értékeire való rácsodálkozásról és a tányérok titkairól, Máté Boldizsár étteremvezető pedig a csapatmunka működésébe avat be.

A Salt legutóbb a parajdi sóbányában alakított nagyot, de korábban már bekerültek a világ vezető cukrászmagazinjába, és a budapesti éttermek közé is, melyeket nagyon szerettünk tavaly. A legújabb printmagazinunkban pedig nagy cikkben írunk róluk.

(Fotók: Fekete Antonio Designfood / So Good Magazine / Salt Restaurant Budapest) 

michelin-csillag | tóth szilárd | michelin kalauz | salt étterem

FOLYTASD EZZEL

Újra és újra megdöntik az egy nap alatt felkeresett kocsmák világrekordját

Ezek Európa legjobb úti céljai, ha legurítanánk néhány korsó sört

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Ha imádod a legminőségibb dizájnt, ez a hazai lakberendező cég lesz a mennyországod
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom