Close
Lemaradtál a sarki fényről? Nagylelkű ajándékkal kárpótol a hajótársaság

Lemaradtál a sarki fényről? Nagylelkű ajándékkal kárpótol a hajótársaság

Különleges ajánlattal csábít hajózásra a norvég cég. 

Aki egy legalább 11 napos úton vesz részt a Hurtigrutennel a norvég partoknál a március 31-ig tartó auroraszezonban, és nem lát sarki fényt, azt egy hatnapos déli vagy egy hétnapos északi körutazással kárpótolja a társaság Kirkenes és Bergen között.

Azok az utasok számíthatnak az ajándékra, akik a 11 napos, 34 kikötőt érintő Voyage of Discoveryre vagy a 12 napos Roundtrip Voyage-re, az Oslo és Bergen közötti North Cape Expressre vagy a Londonból induló Northern Lights Expeditionre váltottak jegyet, és a kirándulásuk alatt nem jelent meg a sarki fény.

Az aurora felbukkanását a fedélzeti tisztek jelentik be az utasoknak,

szóval ha ez nem történik meg, akkor lehet jelentkezni az ingyen utazásra, amely a következő szezonra szól, és egy belső kabinos szállást foglal magában, amit külön díj ellenében lehet jobb szobára váltani.

Az északi fényt legnagyobb eséllyel a tavaszi és őszi napéjegyenlőség környékén, délután öt és hajnali két óra között lehet látni.

A jegesmedvék fővárosában jó eséllyel elcsípheted a fenséges látványt, ha viszont maradnál Európában, ezek közül a vonatok közül érdemes válogatnod.

(Forrás: Travel Awaits, képek: Getty Images)

 

hajó | Hurtigruten | norvégia

FOLYTASD EZZEL

Ritmus, ha elkap – Ezeken a kihagyhatatlan Bartók Tavasz-programokon el fog

Ezen a napon ne induljunk útnak, teljesen leáll a közlekedés Németországban

Rendeld meg a Roadster magazin 11. számát!

Mi a közös Rio de Janeiróban, egy alig ismert horvát luxus menedékben, és egy hotellé alakított New York-i reptéri terminálban? Mindet bemutatjuk a Roadster legfrissebb számában! Ezeken kívül találkozunk a világ egyik legnevesebb dizájnerével, Jaime Hayonnal, bemutatunk hat remek hazai kabinházat és kiderítjük, hol lehet jó vermutot inni Magyarországon. Ezzel még nincs vége, ugyanis elmentünk Provence-ba és kipróbáltuk az új 7-es BMW-t, Svédországban pedog a Toyota RAV4-et. Egy asztalhoz ültettük Péterfy Bori rocksztárt, Gerendai Károly kultmogult, Szabó Simon színészt, Molnár S. Szonja kurátort és Tombor Zoltán fotográfust, és kifaggattuk őket Budapesthez fűződő érzelmeikről. Elmeséljük milyen Marokkó egyik feltörekvő szörfmekkája, Taghazout, és benézünk a főváros új dizájnhoteljébe, a Verno House-ba is. Megszólaltatjuk még Kertész Attila képzőművészt, Sivák Zsófit, a Heves-megyei kocsmák Robert Capáját, és még Puzsér Róbert is tollat ragadott a kedvünkért. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom