Close
Indul a síszezon, a hétvégén már lehet is csúszni

Indul a síszezon, a hétvégén már lehet is csúszni

Az Alpokba is megérkezett a tél, a hétvégén a magasabb csúcsok közül volt, ahol 25 centi hó is esett.

Ausztria három gleccser síterepe is kinyit a közeljövőben, a Kaunertal már 24-én, a Sölden pedig 30-án,  a Mölltal viszont október közepére halasztotta a vendégfogadást.

Olaszországban a versenyzők már két gleccsert használhatnak, hétvégén viszont kettőt már a hobbisízők is birtokba vehetnek. Ezek közül

a Stelvio-gleccser normál esetben egész nyáron nyitva lenne, idén azonban a rendkívüli meleg miatt július 20-án bezárni kényszerült.

Svájcban a versenyzők a Saas-Fee-gleccser területén hódolhatnak szenvedélyüknek, a Zermatt síterepe pedig kedden tárja ki kapuit a látogatók előtt.  A különböző síterepek várható szezonkezdetéről itt lehet tájékozódni.  

Ezt az izgalmas téli sportot csak nagyon kevesen próbálják ki, Európa egyik legszebb hegye iránt már jóval nagyobb az érdeklődés.

(Forrás: Időkép, Síelők, képek: Unsplash, Getty Images)

olaszország | ausztria | síelés | sípálya |

FOLYTASD EZZEL

A Google Térkép négy új frissítése nagyon jól jöhet az utazáshoz

Egy professzor rájött, mitől lesznek finomabbak az ételek a repülőn

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram