Close
Könnyen előfordulhat, hogy ez a szálloda lesz London következő szenzációja

Könnyen előfordulhat, hogy ez a szálloda lesz London következő szenzációja

Először indít be hotelt a Standard az Egyesült Államokon kívül, méghozzá London egyik legforgalmasabb környékén. 

A szállodaiparban érdekelt The Standard csoportot 1999-ben alapította a magyar származású üzletember, André Balazs. A Budapesten született, gyermekkorában az Egyesült Államokba került Balazs komoly sikereket ért el szakmában: New Yorktól Los Angelesig számos szálloda és irodaház köthető a nevéhez – közös bennük, hogy mindegyik az adott város ékességének tekinthető.

Ugyan 2017-ben kiszállt a Standardből, de a brand nélküle is folytatta a terjeszkedést: Párizsban, Milánóban és Thaiföldön nyit hoteleket és irodákat, de mindenekelőtt a Standard első, Államokon kívüli projektjére, a londonira koncentrál.

A Standard annak idején azért lett sikeres, mert gyorsan felismerte, egy szálloda jóval többet adhat annál, minthogy csak egy kényelmes ágyon elszállásolja néhány éjszakára a vendéget, ezért művészeti rendezvényeket, kulturális programokat és koncerteket szervez a hoteleibe.

New York és Kalifornia után tehát a brit fővárost is beveszi a Standard, méghozzá egy turistaszempontból igen forgalmas és nyüzsgő környéken, Camden városrészben, a King’s Cross és St. Pancras állomás közelében.

Maga az épület megtartja az 1970-es éveket idéző brutalista stílusjegyeit, a vintázs hangulatú fürdőszobákkal és recepcióspulttal, miközben a Standardre jellemző modern dizájnelemeket is magáénak tudja.

Összesen 266 szobát rendeznek be a falai között, néhányuk terasszal és kültéri pezsgőfürdővel gazdagodik, valamint szemrevaló kilátást kínál a St. Pancrasre, bár akadnak olyan szobák is, melyekbe nem szűrődik természetes fény.

A lifttel elérhető étterem a tetőtéren kap helyet, ahol aztán egész Londonban gyönyörködhet a vendég, miközben a finom falatokkal bíbelődik. Az Adam Rawson séf által irányított étterem és a bár latin-amerikai hangulatot idéz a padlótól a mennyezetig nyúló hatalmas ablakaival, bársonyfüggönyeivel.

Természetesen a Standard-hagyományoknak megfelelően a szálloda igyekszik lefoglalni a vendégek idejét azzal, hogy művészettel, zenével és dizájnnal kapcsolatos eseményeknek ad majd otthont. A hamarosan megnyitó, hangulatát és stílusát tekintve afféle időkapunak is tekinthető hotelbe éjszakánként 307 fonttól foglalhatunk szobát.

Ez is érdekelhet:

london | brutalista | the standard | koncert | zene

FOLYTASD EZZEL

Rátaláltunk a kényelmes luxusra Magyarország egy varázslatos pontján

Így néz ki egy penthouse a világ legmagasabb lakóépületében

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Ha imádod a legminőségibb dizájnt, ez a hazai lakberendező cég lesz a mennyországod
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom