Close
Szemkápráztató összegért keres utaskísérőt a streamingszolgáltató

Szemkápráztató összegért keres utaskísérőt a streamingszolgáltató

Jó ítélőképesség, diszkréció és kiemelkedő ügyfélszolgálati képesség szükséges a pozíció betöltéséhez. Emellett képesnek kell lenni kevés irányítás mellett, sok önmotivációval dolgozni.

A Netflix az oldalán tette közzé az álláshirdetést, amelyben az egyik magángépére, egy Super Midsize Jetre keresi az új alkalmazottat, aki juttatásokkal együtt évi bruttó 385 ezer dollárt, vagyis majdnem 141 millió forintot tehet zsebre, ami körülbelül havi 11 millió 745 ezer forintot jelent.

A kép illusztráció

A fizetések ebben a munkakörben körülbelül évi hatvanezer dollártól (körülbelül 22 millió, havi több mint 1 millió 800 ezer forinttól) indulnak, az említett összeg pedig nagyjából a plafon.

A juttatásoknál a cég figyelembe veszi a kiválasztott hátterét, a tapasztalatait és képességeit.

A kép illusztráció

A bázis a kaliforniai San Jose, ahonnan az Egyesült Államok más pontjaira és külföldre is vezetnek majd utak. Az utaskísérő feladatai közé tartozik a pilótafülkében, a kabinban és a galérián található vészhelyzeti berendezések ellenőrzése a felszállás előtt, és képesnek kell lennie akár 13 kilós tárgyak felemelésére is a repülőgépekbe történő bepakolás során.

Az utaskísérők ezeket a dolgokat azonnal észreveszik, amikor az utas beszáll a gépbe, ezek pedig igencsak idegesítik őket.

(Forrás: BBC, képek: Getty Images)

álláshirdetés | állás | stewardess | utaskísérő | netflix

FOLYTASD EZZEL

A tíz legfurcsább kérés, amit a légiutas-kísérők valaha kaptak

Mutatjuk, mely európai síterepeken lehet a legtöbb hóval számolni

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram