Close
Az utolsó korlátozásokat is eltörli az egyik legnépszerűbb téli úti cél

Az utolsó korlátozásokat is eltörli az egyik legnépszerűbb téli úti cél

Thaiföldön véget ér a járványhoz kapcsolódó veszélyhelyzet.

Október 1-től így az utazóknak már nem kell bemutatniuk sem oltási igazolást, sem negatív teszteredményt, miután az ország a Covidot „veszélyes fertőző betegségről” „megfigyelés alatt álló fertőző betegséggé” minősítette át.

A korlátozások enyhítése mellett egy másik intézkedéssel is kedveznek a turistáknak, legalábbis azoknak, akik vízummentesen utazhatnak, így a magyaroknak is:

október 1-től március 31-ig harminc nap helyett 45 napig lehet az országban tartózkodni vízum nélkül.

Thaiföld legutóbb júniusban jelentett be enyhítéseket, és a térségből az utolsók egyikeként törölte el a korlátozásokat, miután Ausztrália és Új-Zéland is feloldotta a beutazásra vonatkozó tilalmakat, valamint Japán és Hongkong is lazított.

Szintén friss hír, hogy az ország igencsak szigorúan vette, hogy a filmesek tönkretették a híres partját. De nemcsak ezen a téren kérlelhetetlenek a thaiok.

(Forrás: Travel and Leisure, képek: Getty Images)

járványügyi korlátozások feloldása | oltás | korlátozások | beutazás | vízummenttesség

FOLYTASD EZZEL

A luxus új szintje a Balatonnál – Ilyen a LUA Resort télen

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram