Close
Van egy jó névötleted? Egy évig ingyen repülhetsz

Van egy jó névötleted? Egy évig ingyen repülhetsz

Ezekben a nehéz időkben számos légitársaság leginkább az életben maradásért küzd, ehhez képest Dél-Afrikában most mutatkozik be egy belföldi járatokat indító cég. A nagy dobáshoz már csak egy dolog hiányzik: egy frappáns név.

Ahelyett, hogy a társaság marketingtanácsadókhoz vagy kommunikációs szakemberekhez fordulna, inkább nyilvános pályázatot írt ki, melynek győztese elég értékes díjazásban részesül:

egy évig ingyen utazhat.

A légitársaság egyedülálló, könnyed és kifejező nevet keres, aki pedig kitalál egy ilyet és azt választják ki, megkapja érte a 28 ezer dollár (majdnem kilencmillió forint) értékű vouchert.

A most még ismeretlen névvel piacra törő társaság idén decemberében tervezi elindítani első járatát, méghozzá a világ tizenkettedik legforgalmasabb légifolyosóján, Johannesburg és Fokváros között.

Bár sokan nem tartják jó ötletnek pont egy világjárvány idejére időzíteni egy légitársaság megalapítását, a cégnél másként vélekednek. Szerintük a járvány egyedülálló lehetőséget teremtett egy olyan társaság indításához, amely nemcsak hatékonyabb, hanem az ország tehetségeinek köszönhetően ötletesebb és kreatívabb is a többinél. Úgy gondolják, eljött az idő az utasokkal való kapcsolatok újragondolására és az ügyfelek elkötelezettebbé tételére.

A névadási versenybe bárki beszállhat itt. 

Ez is érdekelhet:

(Forrás: Travel and Leisure, fotók: Pixabay)

játék | dél-afrika | név | légitársaság | új

FOLYTASD EZZEL

Nagyon berágtak a gazdák a repceföldeken fotózkodó influenszerekre Ausztráliában

Elsötétülhetnek a karácsonyi vásárok az egekbe szökő energiaárak miatt Európa-szerte

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram