Bejárnád vonattal Európát? Most még fizetnek is érte

Európa hálókocsivonat-hálózata egyre bővül, épp most indultak el például az első, Berlint Brüsszellel és Londonnal összekötő járatok.

Ha behatóan megismernél néhány új vagy régi útvonalat, akkor érdemes jelentkezned a Radical Storage nevű csomagmegőrző céghez, amely nemcsak a vonatjegyet állja, de ötszáz fontos (körülbelül 214 ezer forintos) fizetést is ad a tesztelőnek azért, hogy fotókkal és videókkal illusztrálva megírja a tapasztalatait az utazásairól.

Az ideális pályázónak jól kell írnia angolul, és jó minőségű videókat és fotókat kell készítenie, valamint feltétel még a betöltött 18. év, és az, hogy a jelentkező legálisan utazhasson Európában.

A nyertes utazónak minimum öt, általa választott vonalon kell utaznia, de emellett plusz két utazást is tehet az Interrail bérlettel, amit a cégtől kap.

A jelentkezési határidő július 5, további információk a pályázat weboldalán olvashatók.

Ha már az útvonal összeállításán gondolkodsz, segítségként itt egy térkép, és hamarosan új hálókocsis vonatokkal juthatunk el az olasz Adria-partra is.

(Forrás: TimeOut, képek: Getty Images)

hálókocsis | éjszaka | vasút | Európa | vonat

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom