Close
Ezek a Közel-Kelet legjobb úti céljai

Ezek a Közel-Kelet legjobb úti céljai

A World Travel Awards-on minden kiderült.

Idén is sokan tervezik, hogy a tél elől a Közel-Keletre utaznak el, számukra World Travel Awards remek ötletekkel tud szolgálni. A jordániai Ammanban, a Ritz-Carltonban rendezett ünnepségen adták át a régió legjobbjainak járó díjakat, ahol a városnézéseken túl romantikus utazásokig, meglehetősen színes volt az elismertek köre.

A „Közel-Kelet vezető úti célja” címet nem meglepő módon Dubaj kapta,

csillogó felhőkarcolóinak, káprázatosan díszes szállodáinak és az egész éves napsütésnek köszönhetően. Emellett az első számú városi úti cél díját is bezsebelték.

A „legromantikusabb úti cél” Jordániában van,

a „vezető kulturális úti cél” díját Omán nyerte, a legjobb kalandokért Ras Al Khaimah-ba érdemes ellátogatni, a legszebb tengerpartért pedig az Abu-Dzabiban található Saadiyat-szigetet ajánlott felkeresni.

A 2022-es World Travel Awards-on turisztikai látványosságokat is díjazatak.

A régió „vezető turisztikai attrakciója” címet a Warner Bros World Abu Dhabi nyerhette el, az elsőszámú kulturális turisztikai célpont az Egyesült Arab Emírségek Qasr Al Watanja, azaz az ország elnöki palotája, míg a kalandturisták földi paradicsoma a CLYMB Abu Dhabi kalandközpont lett.

(Forrás: Timeout, fotók: Getty Images)

egyesült arab emírségek | dubaj | közel-kelet | world travel awards | jordánia

FOLYTASD EZZEL

A luxus új szintje a Balatonnál – Ilyen a LUA Resort télen

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram