30 millió forintot ad valakinek a Prana, ha otthagyja a munkáját és megvalósítja az álmait

A világhírű cég segít az újrakezdésben és az évtizedes álmok beteljesítésében.

Mielőtt azonban nekikezdenénk a felmondó e-mail első sorainak, és titokban átadnánk a padtársunknak a céges búcsúztatónkra meghívandó kollégák nevét tartalmazó listát, nem árt tudni, hogy a lehetőség kizárólag amerikai állampolgároknak szól.

A fenntarthatóságra törekvő ruházati márka, a Prana vezetőinek fejéből pattant ki ez a kétségkívül nem mindennapi ajánlat, amellyel csupán egy szerencsés élhet. A cégnél tisztában vannak vele, hogy a személyes fejlődés sokszor komfortzónán kívül esik, illetve néha csak egy kis bátorítás kell, hogy bele merjünk vágni valami egészen másba. Ezért a projekthez olyasvalakit keresnek, aki elég merész ahhoz, hogy megtegye a vélhetően az egész éltetét megváltoztató lépést. A Prana százezer dollár kezdőtőkét biztosít az elinduláshoz.

És hogy mit kell ezért tenni? Mindössze egy háromperces videót készíteni, melyben a jelölt részletesen mesél a jelenlegi munkájáról, és aztán természetesen arról, pontosan mihez kezdene a Pranától kapott pénzzel.

Persze nem árt a kisfilmet szenvedéllyel gazdagon illusztrálva felvenni: ha például filmrendező szeretne lenni a jelölt, mutassa be valamelyik alkotását, ha pedig mondjuk szakács, prezentáljon egy különleges fogást. Szerencsére azért nem muszáj mindent egy lapra feltennie a jelentkezőnek, tehát csupán akkor kell feladnia a jelenlegi munkáját, ha megnyerte a versenyt.

Az egyetlen győztest egy Pranát képviselő testület választja ki, melynek tagjai a pályázó szenvedélye, merészsége, eredetisége, személyisége és persze ötletének minősége alapján döntenek valamikor október közepén. A kiválasztott havi részletekben kapja majd a támogatást, és bizonyos időközönként videóriportban kell beszámolnia arról, hol tart élete álmának megvalósításában. A kizárólag 21. életévet betöltött amerikai állampolgároknak kiírt pályázatra szeptember 16-ig lehet jelentkezni.

Ez is érdekelhet:

Ezt hívják álommunkának: körbeutazni a világot, és még fizetnek is érte

Alighanem tízből kilencen ingyen (maximum költségtérítés ellenében) elvállalnánk ezt a munkát, pedig még fizetés is jár érte.

(Fotók: Unsplash)

százezer dollár | pályázat | komfortzóna | ajánlat | álom

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom