Close
Április közepén lesz egy nap Budapesten, ami kizárólag az italokról szól

Április közepén lesz egy nap Budapesten, ami kizárólag az italokról szól

Két hét múlva olyan show-t rendeznek Berlin, Prága, Oslo és Athén után Budapesten is, melyre nem csak a bárkultúrában jártas szakembereknek érdemes elmenniük. 

A hivatalos megfogalmazás szerint az április 14-i Bar Show egy modern és progresszív esemény, amely összehozza a bárélet szakmai szereplőit és az italgasztronómiában jártas fogyasztókat. Professzionális bartenderek, koktélbárok, mixerek, gyártók és forgalmazók jóvoltából rengeteg italt kóstolhatunk meg a budapesti Hotel Intercontinentalban.

Ami a program szakmai részét illeti, külföldi és hazai szakértők szakmai előadásaira – Vlagyimir Nyikolajev Szentpétervárról biztosan ott lesz –, a klasszikus és flair bartending, a bár- és italkultúra, a vendéglátás és gasztronómia tudományáról, hagyományairól, klasszikus értékeiről és legújabb irányzatairól,

valamint neves nemzetközi és hazai márkák nagyköveteinek kóstolóval egybekötött vezetett MasterClass szemináriumaira lehet számítani.

A 14 órától kezdődő eseményen a hazai és nemzetközi párlatok, likőrök, érlelt nemespárlatok, sörök, pezsgők, szirupok, alkoholmentes italok, kávék, és számtalan koktél, valamint különféle báreszközök kiállítása mellett különféle díjakat is átadnak,

többek között kihirdetik az év bárját, az év új és vidéki bárját, az év bartenderét.

Fontos tudnivaló, hogy a rendezvényre korlátozott számban várják a vendégeket: amennyiben az előzetesen meghirdetett belépőjegyek elkeltek, további érdeklődőket már nem tudnak fogadni a szervezők. A standard belépőjegyek elővételi ára március 31-ig 5900 Ft, ezt követően, illetve a helyszínen, korlátozott számban 6900 Ft.

Ez is érdekelhet:

párlat | koktél | fesztivál | gin | ital

FOLYTASD EZZEL

Szabad szemmel is varázslatosan látványos csillagállás jön a hétvégén

Egy hónapon át tartó fesztivállá alakul az ünnepi időszak Budapest impozáns luxusszállodájában

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram