Fantasztikus őszi almás pite, ahogyan még soha nem készítetted Az alma és a sütőtök tökéletes kombinációjából egy olyan pitét kapunk, ami ellenállhatatlan és különleges.
Merészet húzott az egyik legismertebb budapesti étterem A főváros egyik legpatinásabb intézményét egy olyan séfre bízták, aki tíz évvel az étterem megnyitása után született, és akit kritikus hajlamú egyének joggal nevezhetnének tapasztalatlannak.
Paracetamol fagyi, avagy az elmúlt évek zátonyra futott gasztro-innovációja Jó ötletnek tűnt fagylalttal küzdeni a fejfájás ellen, mégsem jött be.
Meghatározták, itthon maximum milyen mértékben kérhetnek felszolgálási díjat az éttermek Kettős – a céges rendezvényeket és a lakossági fogyasztást külön kezelő – maximális mértéket határoztak meg.
Megérkeztek a tél ízei a budapesti felhők fölé – Megkóstoltuk a Virtu új menüjét Újragondolt ízvilág és elérhető, modern luxus Budapest tényleges tetején.
Már csak pár hét és olyan szórakozóhelye lesz Budapestnek, amihez hasonló nincs az országban Egy itthon még ismeretlen műfajt honosít meg.
Megtörténhet, hogy már nem kávézhatunk pár száz forintért Olaszországban? Ne gondoljuk azt, hogy az olaszok csak úgy lemondanak az egyeurós kávéjukról.
A nyitás előtti napon gyulladt ki Hollywood egyik legsármosabb sztárjának étterme A november eleji kapunyitás csaknem kudarcba fulladt egy váratlan baleset miatt.
Így lesz tökéletes a sült libacomb A Márton-nap tradicionális étele a sült libacomb. A hagyomány gyökere Szent Márton püspökké avatásához kötődik.