Close
Így kóstolhatod meg Olaszországot – Nutellával!

Így kóstolhatod meg Olaszországot – Nutellával!

Virtuális itáliai utazásra csábít sokak legkedvencebb krémje.

Harminc különböző édes kis helyre kalauzolnak el a Nutella limitált kiadású üvegjei. A mogyorós, csokoládés krémet gyártó cég az Olasz Nemzeti Idegenforgalmi Ügynökséggel kollaborálva a világjárvány miatt bekövetkezett utazás iránti éhség csillapítására dobta piacra a Ti Amo Italia (Szeretlek, Olaszország) címkékkel ellátott üvegeket.

A kampánytól azt remélik, hogy ezekben a nehéz időkben egy-egy kanál Nutella segít megidézni az Olaszországból sugárzó életörömöt és pozitívumot, miközben otthon, a kanapén ülve egy kicsit legalább Itáliában érezhetjük magunkat.

Az üvegek címkéin szereplő képeken egy QR-kód található, melynek segítségével virtuális utazásra indulhat a nutellázó, és közben felfedezheti Olaszország történelmi, kulturális és kulináris hagyományait. A címkéken felbukkanó kiemelt tájak között falvak, városok, hegyvidékek és szigetek egyaránt feltűnnek, helyet kapott például az Abruzzóban található Gran Sasso, a campaniai Capri Faraglioni, az Emilia Romagna tartományban rejtőző Bologna Porticoes, a liguriai Cinque Terre, a Comói-tó, San Severino dombjai, a Santa Maria del Molise-vízesések, a szardíniai Maddalena, a szicíliai Scala dei Turchi, a toszkánai Val d’Orcia vagy Velence szigetcsoportjai.

A Nutellát készítő Ferrero Commerciale Italia vezérigazgatója az együttműködéstől a komoly bajba jutott turisztikai ágazat megsegítését reméli, valamint arra is emlékeztet, hogy “ahhoz, hogy megtaláljuk a jó dolgokat az életben, nem kell mindig messzire menni, néha elég csak körülnézni”.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: Travel and Leisure, fotók: Unsplash, Pixabay, Ferrero, Travel and Leisure)

FOLYTASD EZZEL
Két évvel a járvány kitörése után bevezeti első korlátozásait ez a távoli ország
Az alacsony átoltottság miatt nem enyhítenek a korlátozásokon a szomszédban
Rendeld meg a Roadster magazin 6. számát!
Őszi-téli lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 224 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom