Close
Így kóstolhatod meg Olaszországot – Nutellával!

Így kóstolhatod meg Olaszországot – Nutellával!

Virtuális itáliai utazásra csábít sokak legkedvencebb krémje.

Harminc különböző édes kis helyre kalauzolnak el a Nutella limitált kiadású üvegjei. A mogyorós, csokoládés krémet gyártó cég az Olasz Nemzeti Idegenforgalmi Ügynökséggel kollaborálva a világjárvány miatt bekövetkezett utazás iránti éhség csillapítására dobta piacra a Ti Amo Italia (Szeretlek, Olaszország) címkékkel ellátott üvegeket.

A kampánytól azt remélik, hogy ezekben a nehéz időkben egy-egy kanál Nutella segít megidézni az Olaszországból sugárzó életörömöt és pozitívumot, miközben otthon, a kanapén ülve egy kicsit legalább Itáliában érezhetjük magunkat.

Az üvegek címkéin szereplő képeken egy QR-kód található, melynek segítségével virtuális utazásra indulhat a nutellázó, és közben felfedezheti Olaszország történelmi, kulturális és kulináris hagyományait. A címkéken felbukkanó kiemelt tájak között falvak, városok, hegyvidékek és szigetek egyaránt feltűnnek, helyet kapott például az Abruzzóban található Gran Sasso, a campaniai Capri Faraglioni, az Emilia Romagna tartományban rejtőző Bologna Porticoes, a liguriai Cinque Terre, a Comói-tó, San Severino dombjai, a Santa Maria del Molise-vízesések, a szardíniai Maddalena, a szicíliai Scala dei Turchi, a toszkánai Val d’Orcia vagy Velence szigetcsoportjai.

A Nutellát készítő Ferrero Commerciale Italia vezérigazgatója az együttműködéstől a komoly bajba jutott turisztikai ágazat megsegítését reméli, valamint arra is emlékeztet, hogy “ahhoz, hogy megtaláljuk a jó dolgokat az életben, nem kell mindig messzire menni, néha elég csak körülnézni”.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: Travel and Leisure, fotók: Unsplash, Pixabay, Ferrero, Travel and Leisure)

utazás | olaszország | Virtuális | üveg | limitált

FOLYTASD EZZEL

Kiakadtak a budapestiek az idei adventi villamoson

Ezekben a városokban garantáltan magával ragad a karácsonyi hangulat

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram