Close
Ezzel a minijachttal minden kikötőben felkavarhatjuk az állóvizet

Ezzel a minijachttal minden kikötőben felkavarhatjuk az állóvizet

Nagyobb, gyorsabb és fényűzőbb az eredetinél, van fürdőszobája, bárja és kényelmes bőrülései. Az új Jet Capsule Royal Version 001 mindent tud, amit egy szuperjachtnak tudnia kell. Pedig csupán alig nyolc méter hosszú.

Első ránézésre egy kabinos jet skinek hinnénk, de ennél azért jóval többről van szó: mintha egy űrhajó és egy motorcsónak szerelemgyereke lenne a vevő igényei szerint alakítható Jet Capsule királyi verziója.

A száguldó minijacht eredetijét még 2013-ban mutatták be, 2015-től lehetett megvásárolni 150 ezer dollárért, a feljavított verzió viszont legkevesebb 250 ezer dollárba kerül majd. Egyrészt azért, mert a standard verzióhoz képest nagyobb lett a fedélzet területe (tizennyolc négyzetméter), illetve magasságban (2,3 méter) és szélességben (3,44 méter) is lekörözi az alapmodellt,

arról nem beszélve, hogy a Yanmar dízelmotorjának köszönhetően akár hatvankét csomós (nagyjából 113 km/h) csúcssebességgel is képes szakajtani a hullámokat.

Annak ellenére, hogy jó néhány szempontból össze sem hasonlítható egy New York-i penthouse juttatásaival bíró, fájdalmasan makulátlan óriási vízijárművel, a Jet Capsule Royal Version 001 felszereltségére egy szavunk sem lehet.

Kilencen férnek el benne kényelmesen, étkezősarokkal kombinált bárban élvezhetik az utasok a menetszelet, ha kinyitják az ablakot, van klímaberendezése, fűtése és természetesen mellékhelyisége is.

A motorizált, szénszálas ajtókkal zárható kabin korszerű berendezéseket kapott, abszolút környezetbarát vízijárgánynak mondható, mellyel egészen biztosan felkavarjuk az állóvizet bármelyik kikötőben.

jacht | légkondi | hajó | kabin | bár

FOLYTASD EZZEL

Újra büszkén szárnyal a Bentley legendás orrdísze

Ezt a három lejátszási listát pörgesd a kocsiban!

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram