Close
Ezzel a minijachttal minden kikötőben felkavarhatjuk az állóvizet

Ezzel a minijachttal minden kikötőben felkavarhatjuk az állóvizet

Nagyobb, gyorsabb és fényűzőbb az eredetinél, van fürdőszobája, bárja és kényelmes bőrülései. Az új Jet Capsule Royal Version 001 mindent tud, amit egy szuperjachtnak tudnia kell. Pedig csupán alig nyolc méter hosszú.

Első ránézésre egy kabinos jet skinek hinnénk, de ennél azért jóval többről van szó: mintha egy űrhajó és egy motorcsónak szerelemgyereke lenne a vevő igényei szerint alakítható Jet Capsule királyi verziója.

A száguldó minijacht eredetijét még 2013-ban mutatták be, 2015-től lehetett megvásárolni 150 ezer dollárért, a feljavított verzió viszont legkevesebb 250 ezer dollárba kerül majd. Egyrészt azért, mert a standard verzióhoz képest nagyobb lett a fedélzet területe (tizennyolc négyzetméter), illetve magasságban (2,3 méter) és szélességben (3,44 méter) is lekörözi az alapmodellt,

arról nem beszélve, hogy a Yanmar dízelmotorjának köszönhetően akár hatvankét csomós (nagyjából 113 km/h) csúcssebességgel is képes szakajtani a hullámokat.

Annak ellenére, hogy jó néhány szempontból össze sem hasonlítható egy New York-i penthouse juttatásaival bíró, fájdalmasan makulátlan óriási vízijárművel, a Jet Capsule Royal Version 001 felszereltségére egy szavunk sem lehet.

Kilencen férnek el benne kényelmesen, étkezősarokkal kombinált bárban élvezhetik az utasok a menetszelet, ha kinyitják az ablakot, van klímaberendezése, fűtése és természetesen mellékhelyisége is.

A motorizált, szénszálas ajtókkal zárható kabin korszerű berendezéseket kapott, abszolút környezetbarát vízijárgánynak mondható, mellyel egészen biztosan felkavarjuk az állóvizet bármelyik kikötőben.

kabin | hajó | Jet Capsule Royal Version 001 | légkondi | luxus

FOLYTASD EZZEL

A tíz legszebb spyder a Maserati történelméből

50 éves a legendás Porsche 911 Carrera RS – kipróbáltuk a hetvenes évek elejének leggyorsabb autóját

Rendeld meg a Roadster magazin 8. számát!
Friss, 200 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas melléklettel egészítettük ki, amelyben 33 kihagyhatatlan hazai élményt ajánlunk a nyárra. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom