Close
Milyen lenne egy jacht, aminek beleszólhatunk a tervezésébe? Hát ilyen!

Milyen lenne egy jacht, aminek beleszólhatunk a tervezésébe? Hát ilyen!

Ha álmainkban jelentek már meg olyan pillanatképek, hogy egy részben saját magunk által tervezett hajóval vágunk neki a végtelennek tűnő tengernek, nyugodtan felébredhetünk, mert a Royal Huisman jóvoltából ez az álom valóra váltható.

Az ismert holland hajóépítő cég ugyanis egyesítve erőit a Frers Designnal, személyre szabható jachtot alkotott.

Ez lett a Pura, amelynek kezdeti modelljeit nyolcvan százalékban a gyártó rakja össze, a maradék húsz százalék pedig a vásárló kívánságai szerint történik.

Természetesen a munka oroszlánrészét mérnökök végzik, tehát a szuperhajó hidraulikájától kezdve az operációs rendszerén át a gerincig minden a szakemberek kezei alól kerül ki, a majdani boldog jachttulajdonos a hajótest és a fedélzet formájának alakításába szólhat bele az enteriőrrel egyetemben.

Maguk a hajók harmincnyolctól negyvenhárom méterig terjedő hosszúságú változatban kérhetőek, az egyedi belső kialakítás pedig háromféle hangulatvariánst ad: a hagyományos vonalak kedvelőinek marad a klasszikus dizájn, az újszerű formák hívei megkapják a modern variációt, míg a múltban romantikázók a retrohajón idézhetik fel az emlékeiket.

Ha azonban igazán egyedi hajóra vágyunk, meg lehet beszélni a mérnökökkel olyan alternatív változatot, mely adott esetben fordított orral bír, vagy a tulajdonos kabinja a hajó hátsó részében van berendezve.

Ami viszont valamennyi típus esetében állandó, az a befogadóképesség: maximum nyolc vendég fér el kényelmesen a négy kabinban a Pura modelljein a hatfős legénység társaságában.

A potenciális tulajdonosok természetesen többféle csomagból rendelhetnek, tehát visszafogottabb és komolyabb teljesítményű, illetve felszereltségű jachtok közül választhatnak attól függően, mire kívánják használni akár tizennégy csomós sebességgel haladni képes majdani féltett kincsüket.

Ez is érdekelhet:

(Fotó: discoverpura.com)

FOLYTASD EZZEL
Klasszikus Porsche – A jövő legélvezetesebb befektetése
A világ legdrágábban eladott autója lett ez a ritka Mercedes
Rendeld meg a Roadster magazin 7. számát!
Friss lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 220 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom