Close
A világ első moziszállodájában a legjobb filmek mellé videójáték is jár

A világ első moziszállodájában a legjobb filmek mellé videójáték is jár

Az új párizsi Hotel Paradiso harminchat szobájának mindegyikében mozivászon feszül, ahol a legjobb klasszikus filmek mellett akár videójátékozhatnak is a vendégek.

“Ha bármilyen problémája van, hívja a 007-et!” – ez a mondat minden egyes bejelentkezésnél elhangzik a párizsi Hotel Paradiso recepcióján. A butikszálloda szobáiban az autentikus fekete tárcsás telefonon hívhatják fel a portaszolgálatot.

A tulajdonosok ezzel az egyszerű, ám annál humorosabb megoldással kívántak tisztelegni az 1960-as évek Hollywoodja előtt.

A szálloda mind a harminchat szobájában kilenc méter széles vetítővásznat helyeztek el, így a vendégek akár a fürdőkádban fekve is filmezhetnek, vagy videójátékozhatnak.

A La La Land névre hallgató lakosztályban karaokéra is nyílik lehetőség, a legkorszerűbb surround hangzás mellett énekelhetik az ott megszállók a világslágereket.

A hotel tizenhét férőhelyes mozijában hajnalig tartó filmmaratonokra lehet benevezni, közben pedig frissen elkészített, Bretagne-ból származó bio pattogatott kukoricát, és gumicukrot is rágcsálhatnak a filmrajongók. Ha a vendégek úgy döntenek, szobájukban élvezik a mozihatást, szobaszervizt is igénybe vehetnek, és megkóstolhatják a szálloda egyedülálló vegán mázas fánkját, krémsajtos-füstölt lazacos bageljét és a Bob’s Juice Bar különleges italait.

A butikhotel minden egyes négyzetmétere a filmszínházat idézi meg: a betonfalakon filmszalagok futnak végig, a folyosókon kétezernél is több DVD sorakozik, a tetőtéri terasz pedig bárral, mozivászonnal és egy kis pázsittal várja a kertmozik szerelmeseit természetesen a kivilágított Eiffel-toronnyal a háttérben.

Ha szállodák helyett gyönyörű otthonokat nézegetnél, akkor legutóbbi kedvenceink között van ez a japandit tökélyre vivő svéd ház, ez a döngölt földfallal készült brazil otthon, ez a hófehér, elképesztően szép arizonai villa, ez az idilli környezetben épült, mesés devoni otthon, és ez a hajlított tetős, medencés különlegesség is.

(Fotók: Hotel Paradiso)

utazás | hotel | videojáték | párizs | mozi

FOLYTASD EZZEL

A luxus új szintje a Balatonnál – Ilyen a LUA Resort télen

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram