Close
Szuperlátványos drónvideón egy kedvenc magyar és két külföldi úti cél

Szuperlátványos drónvideón egy kedvenc magyar és két külföldi úti cél

Tenerife, Esztergom, Izland. Egy műveltségi vetélkedőben alighanem a nehezebb kategóriában szerepelne, ha azt kérdeznénk, mi a kapcsolódási pont a három hely között. Eláruljuk az elején: egy magyar fotós.

Tóth Gergely gyönyörű izlandi képei nem ismeretlenek számunkra – egy fotóválogatással egybekötött interjút már közöltünk az utazó fotográfussal és például a  Pilist megörökítő munkáját is bemutattuk a Roadsteren, ahogyan egyik vadregényes szardíniai kirándulását is. És akkor az esztergomi VR-túrájáról még nem beszéltünk.

A fotós egy elképesztően látványos összefoglaló kisfilmet készített a  tavalyi legérdekesebb, leglátványosabb drónfelvételeiből, melyeken a már említett helyszínek szerepelnek. Sőt, vannak hozzá képek is!

 

(Fotók: Tóth Gergely)

magyar | tenerife | izland | esztergom | látványos

FOLYTASD EZZEL

Középkori mesevilágba repít a kőkunyhók falva Olaszországban

Kiderült, melyek az Egyesült Királyság kedvenc és legtöbbet kritizált látványosságai

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram