Close
Már biztosan nyárra tolódik a szezon legfontosabb lakberendezési és dizájneseménye

Már biztosan nyárra tolódik a szezon legfontosabb lakberendezési és dizájneseménye

Eredetileg április 21. és 26. között rendezték volna meg a patinás milánói bútorkiállítást.

A Salone del Mobile évtizedek óta rengeteg érdeklődőt vonz – átlagban négyszázezren keresik fel ilyenkor a Lombard fővárost –, nagyrészt kereskedők, szakemberek, gyártók és természetesen vásárlók érkeznek Milánóba.

A majdnem kétezer-ötszáz kiállító közül (melynek mintegy harmada külföldi) korábban jó páran visszamondták már a részvételt – a lemondások főként Ázsiából, Kínából érkeztek. Immáron hivatalos, hogy a többi kiállítónak sem kell elutaznia tavasszal Lombardia székhelyére, merthogy a koronavírus terjedése miatt – Milánó az egyik leginkább veszélyeztetett hely – biztonsági okokból lefújták az eseményt. Az új időpont június 16–21.

Mint ismeretes, Olaszország északi részén több település is vesztegzár alá került. Korábban megírtuk, hogy a Vuhanból induló vírus hogyan alakította át az utazási lehetőségeket, illetve azt is, milyen példátlan lépéseket tett Kína a továbbterjedés megakadályozása érdekében. A légitársaságok többsége pedig szokatlan intézkedéseket vezetett be, és rengeteg járatot töröltek már. Kínában rengeteg szállodát bezártak.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Unsplash, Salone del Mobile)

Itt a Roadster legújabb, negyedik száma!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom