Close
Már biztosan nyárra tolódik a szezon legfontosabb lakberendezési és dizájneseménye

Már biztosan nyárra tolódik a szezon legfontosabb lakberendezési és dizájneseménye

Eredetileg április 21. és 26. között rendezték volna meg a patinás milánói bútorkiállítást.

A Salone del Mobile évtizedek óta rengeteg érdeklődőt vonz – átlagban négyszázezren keresik fel ilyenkor a Lombard fővárost –, nagyrészt kereskedők, szakemberek, gyártók és természetesen vásárlók érkeznek Milánóba.

A majdnem kétezer-ötszáz kiállító közül (melynek mintegy harmada külföldi) korábban jó páran visszamondták már a részvételt – a lemondások főként Ázsiából, Kínából érkeztek. Immáron hivatalos, hogy a többi kiállítónak sem kell elutaznia tavasszal Lombardia székhelyére, merthogy a koronavírus terjedése miatt – Milánó az egyik leginkább veszélyeztetett hely – biztonsági okokból lefújták az eseményt. Az új időpont június 16–21.

Mint ismeretes, Olaszország északi részén több település is vesztegzár alá került. Korábban megírtuk, hogy a Vuhanból induló vírus hogyan alakította át az utazási lehetőségeket, illetve azt is, milyen példátlan lépéseket tett Kína a továbbterjedés megakadályozása érdekében. A légitársaságok többsége pedig szokatlan intézkedéseket vezetett be, és rengeteg járatot töröltek már. Kínában rengeteg szállodát bezártak.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Unsplash, Salone del Mobile)

FOLYTASD EZZEL
Ebből az elképesztően látványos irodából garantáltan nem vágynál home office-ba
Ez az izlandi ház a tökéletes bizonyíték, miért érdemes rombolás helyett megmenteni
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom