Close
133 év után állt át kiszállításra egy bajba jutott étterem

133 év után állt át kiszállításra egy bajba jutott étterem

Felfoghatatlanul hosszú ideje működik Brooklyn Williamsburg negyedében a Peter Luger Steakhouse: 1887 óta, amolyan városi legenda, intézménnyé vált vállalkozás lett. Bizonyára sokszor hangzott már el az asztalainál, hogy ameddig világ a világ, a Peter Luger is nyitva lesz – ám a világjárvány a százharminchárom éves intézményt is változásra kényszerítette. Ők pedig meglépték, amit muszáj volt. 

A lezárások kezdeténél úgy határoztak, folytatják a szaftos steakek sütését, márciustól bárki rendelhetett tőlük, aki vállalta, hogy elmegy az elkészült húsokért az étterembe. David Berson üzletvezető, az 1950-es évekbeli tulajdonosok unokája azonban úgy döntött, fütyül a hagyományokra, az egyetlen járható út a házhoz szállítás.

Egyszerűen muszáj volt változtatni, és a törzsvendégek, rajongók kedvére tenni.

Mindezt úgy, hogy a Peter Luger annyira régivágású, hogy még a kártyás fizetést sem vezették be.

Hanyagságról szó sincs, de eddig a készpénzes fizetés volt a szokás.

A leghíresebb steakvariációkat és a ház burgerét is kiszállítják, százharminchárom év után először.

A koronavírussal kapcsolatos korábbi cikkeink:

(Fotók: Peter Luger Steakhouse)

A kaland folytatódik
Megjelent a Roadster magazin második nyomtatott kiadása, amelyben ismét olyan történeteket gyűjtöttünk össze, amelyek minket is folyamatosan inspirálnak. Szerintünk szebb lett, mint az első szám, reméljük, neked is tetszeni fog. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom