Személyre szabható filterekkel akár az allergéneket is be lehet rajta előre állítani.
Az eredeti tervek szerint már idén elindult volna a fővárosban a Fruccola automata étterem hálózata tesztüzemben, de a vírushelyzet miatt az egészséges ételeket kínáló automaták elhelyezése még várat magára. Addig is, a kifejezetten erre a célra kifejlesztett speciális technológiával csomagolt egészséges ételeket az applikáción keresztül előrendeléses rendszerben tesztelik.
Ez a Fruccola Bird.
A Fruccola márka a budapesti egészségtudatos fogyasztók körében nem ismeretlen, hiszen már tizenhárom éve jelen vannak a piacon, az elsők között kínáltak egészségesebb étkezési alternatívát a hazai közönségnek. A fókuszban a minőségi, lehetőleg hazai alapanyagok szerepelnek, a kínálat megalkotásakor mindig fontos szempont volt, hogy odafigyeljenek a gluténmentes, laktózmentes, vegetariánus, vegán vagy egyéb speciális étrendet követőkre is.
Mostani újításukat, a Fruccola Bird applikációt az eredeti tervek szerint egy egészséges ételeket kínáló automata étterem rendszer fejlesztésére hozták létre, a pandémia azonban közbeszólt, és ezek a tervek még váratnak magukra. Addig is, ezen a felületen egy professzionális házhozszállítási alternatívát kínálnak, amelynek segítségével a fogyasztók akár több napra előre is megtervezhetik egészségtudatos étkezéseiket.
Az applikáció előrendeléssel működik, minden hétköznap 14 óráig lehet leadni a másnapi, vagy távolabbi napokra szánt előrendelést. Az ételeket egy speciális vákuumozási technikával csomagolják. "Olyan csomagolást szerettünk volna, melynek segítségével megőrizhető a szép tálalás, az étel nem rázódik szét, megtartja az állagát, frissességét és az értékes vitaminokat. Így találtunk rá egy vákuumozási technikára, amivel ezeknek mind meg tudunk felelni" – meséli Saás Petra, a Fruccola tulajdonosa.
A Fruccola Bird Applikáció IOS-re és Androidra is letölthető, személyre szabható filterekkel akár az allergéneket, speciális étrendi igényeket is be lehet rajta előre állítani. A kínálat folyamatosan frissül a szezonális alapanyagoknak megfelelően, vásárláskor OTP Szép kártya is használható, a rendszerben pedig későbbi kedvezményekre jogosító Yoyók is gyűjthetők.
Kreatívkodás
Malajziában az egyik vendéglátóhely megoldotta, hogy biztonságosan és komfortosan szolgálhassa fel a menüjét. A napokban megírtuk, hogy itthon márciusig nincs remény az éttermek számára, valamint még keményebb kormányrendeletet fogadtak el Magyarországon, amely főként a vendéglátósokat érinti. Példamutató felajánlást tett az Eplényi Síaréna a bajban lévő vendéglátóhelyeknek, egy debreceni vendéglátós pedig érdekes cselt vetne be, hogy kinyithasson.
új | applikáció | étel | étterem | fruccola | bird
A modern luxus nyomában a Range Roverrel
Egy jó tervhez is kellhet több perspektíva
–
Sulciová Silvia interjú

Megérkezett a tél, már ki lehet csomagolni a Roadster legújabb, sorrendben 18. lapszámát. Mit találunk benne? A Costa Smeralda fedélzetén kipróbáljuk, milyen az élet egy tengerjárón Barcelona és Nápoly között. Ellátogatunk a luxusipar nagyágyúival dolgozó Edinas Paper kőbányai műhelyébe, megmutatjuk, milyen finomságokkal lehet átvészelni a hideg hónapokat, és megismerkedünk a római Palazzo Talìával is, amelyet az olasz rendezőzseni, Luca Guadagnino álmodott meg. Aktuális számunkban is rengeteg izgalmas helyszín bukkan fel: ilyen a kanadai Yukon vidék, az Amalfi-part, a Côte d’Azur-on kipróbáltuk, milyen az új Audi S5. Északabbra is elkalandoztunk: a lapszám talán legszimpatikusabb szereplője az a négy norvég fiatal, akik egy elhagyatott halfeldolgozó üzemet alakították át a skandináv ország és talán Európa legcoolabb pontjává. Ezen kívül bemutatunk öt divatbrandet, akiket érdemes követni, megvizsgáljuk, milyen volt az elmúlt száz évben a lejtők divatja és még ezen kívül is rengeteg izgalmas témánk van, de itt megállunk.
Megnézem, mert érdekel!