Close
Hétfő éjféltől betiltják a rendezvényeket, az éttermek és a kávézók 15 óráig tarthatnak nyitva

Hétfő éjféltől betiltják a rendezvényeket, az éttermek és a kávézók 15 óráig tarthatnak nyitva

Hétfő éjféltől a rendezvényeket általánosan betiltják, a sporteseményeket zártkapuk mögött lehet legfeljebb megtartani, ha vállalják a szervezők – jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök.

Bezárják a szórakozóhelyeket, mozikat, a kulturális intézményeknél látogatási tilalmat vezetnek be. Az éttermek, kávézók, üzletek csak 15 óráig maradhatnak nyitva, kivéve az élelmiszerüzletek, drogériák, patikák.

A kormány azt javasolja, hogy a koronavírus-járvány miatt a családi eseményeken kívül minden más összejövetelt halasszanak el az emberek – mondta Orbán Viktor, és hozzátette: az idős embereknek, szülőknek, nagyszülőknek azt üzenik, ők különösen ki vannak téve a járvány veszélyének, ezért kérik, legyenek rendkívül óvatosak.

A koronavírussal kapcsolatos korábbi cikkeink:

(Forrás: MTI, fotók: Urbanplayer)

koronavírus | intézkedés | járvány | bezár | országos

FOLYTASD EZZEL

Bepillanthatsz Budapest lelkébe a város egyik legismertebb szállodájában

Így fognak össze a túlélésért a hazai fitnesz- és edzőtermek

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram