Close
Hétfő éjféltől betiltják a rendezvényeket, az éttermek és a kávézók 15 óráig tarthatnak nyitva

Hétfő éjféltől betiltják a rendezvényeket, az éttermek és a kávézók 15 óráig tarthatnak nyitva

Hétfő éjféltől a rendezvényeket általánosan betiltják, a sporteseményeket zártkapuk mögött lehet legfeljebb megtartani, ha vállalják a szervezők – jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök.

Bezárják a szórakozóhelyeket, mozikat, a kulturális intézményeknél látogatási tilalmat vezetnek be. Az éttermek, kávézók, üzletek csak 15 óráig maradhatnak nyitva, kivéve az élelmiszerüzletek, drogériák, patikák.

A kormány azt javasolja, hogy a koronavírus-járvány miatt a családi eseményeken kívül minden más összejövetelt halasszanak el az emberek – mondta Orbán Viktor, és hozzátette: az idős embereknek, szülőknek, nagyszülőknek azt üzenik, ők különösen ki vannak téve a járvány veszélyének, ezért kérik, legyenek rendkívül óvatosak.

A koronavírussal kapcsolatos korábbi cikkeink:

(Forrás: MTI, fotók: Urbanplayer)

Megjelent a legújabb Roadster magazin!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom