Close
Hétfő éjféltől betiltják a rendezvényeket, az éttermek és a kávézók 15 óráig tarthatnak nyitva

Hétfő éjféltől betiltják a rendezvényeket, az éttermek és a kávézók 15 óráig tarthatnak nyitva

Hétfő éjféltől a rendezvényeket általánosan betiltják, a sporteseményeket zártkapuk mögött lehet legfeljebb megtartani, ha vállalják a szervezők – jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök.

Bezárják a szórakozóhelyeket, mozikat, a kulturális intézményeknél látogatási tilalmat vezetnek be. Az éttermek, kávézók, üzletek csak 15 óráig maradhatnak nyitva, kivéve az élelmiszerüzletek, drogériák, patikák.

A kormány azt javasolja, hogy a koronavírus-járvány miatt a családi eseményeken kívül minden más összejövetelt halasszanak el az emberek – mondta Orbán Viktor, és hozzátette: az idős embereknek, szülőknek, nagyszülőknek azt üzenik, ők különösen ki vannak téve a járvány veszélyének, ezért kérik, legyenek rendkívül óvatosak.

A koronavírussal kapcsolatos korábbi cikkeink:

(Forrás: MTI, fotók: Urbanplayer)

Legyen tiéd a limitált szériás giftboxunk!
Mi jobb, mint egy Roadster magazin?
A válasz egyszerű: öt Roadster magazin.
Úgy döntöttünk, összerakjuk egy díszdobozba az eddigi számainkat, és ha megrendeled magadnak vagy valaki másnak ajándékba (spoiler alert: jön a karácsony!), akkor a következő, sorrendben ötödik számunkat ajándékba kapod tőlünk.
Az öt szám együtt díszdobozban most 8950 Ft.
Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom