Close
Így festett a New York-i Broadway a hétvégén

Így festett a New York-i Broadway a hétvégén

A The Gothamist című New York-i online magazin az elmúlt hétvégén bevetette magát a Broadway tömegébe. Az esti órákban folyamatosan zsúfolt, emberekkel teli utcák, színházak előtti szakaszok azonban egészen új oldalukat mutatták. 

Néhány, a városban ragadt turista, a szokásos világmárkás reklámszatyrokkal, pár környéken lakó ember. Ennyi most a hétvégi Broadway. Mintha az etyeki Amerika-díszlet lenne, vagy bármilyen filmforgatás. Minden, csak nem egy átlagos hétvége.

A koronavírussal kapcsolatos korábbi cikkeink:

(Fotók: The Gothamist/Gretchen Robinette)

üres utcák | koronajárvány | new york | the gothamist | broadway

FOLYTASD EZZEL

Ezért ajánlott egy üveg vizet átgurítani az ágy alatt, miután beléptünk a szállodai szobába

Hét jótanács tapasztalt utazóktól, amit érdemes megfogadni

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram