Close
Így festett a New York-i Broadway a hétvégén

Így festett a New York-i Broadway a hétvégén

A The Gothamist című New York-i online magazin az elmúlt hétvégén bevetette magát a Broadway tömegébe. Az esti órákban folyamatosan zsúfolt, emberekkel teli utcák, színházak előtti szakaszok azonban egészen új oldalukat mutatták. 

Néhány, a városban ragadt turista, a szokásos világmárkás reklámszatyrokkal, pár környéken lakó ember. Ennyi most a hétvégi Broadway. Mintha az etyeki Amerika-díszlet lenne, vagy bármilyen filmforgatás. Minden, csak nem egy átlagos hétvége.

A koronavírussal kapcsolatos korábbi cikkeink:

(Fotók: The Gothamist/Gretchen Robinette)

Megjelent a legújabb Roadster magazin!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom