Close
Egy berlini klub meglepő ajánlatokkal kedveskedik támogatóinak

Egy berlini klub meglepő ajánlatokkal kedveskedik támogatóinak

Berlin városa maga a pulzáló, kreatív energia, Európában talán a legintenzívebb klubéletet náluk találjuk. A koronavírus következtében a rendezvények elcsendesedtek, a híres/hírhedt német szórakozóhelyek is kényszerpihenőn vannak. Az egyik ikonikus klub most nagyon ötletes tervvel állt elő, amit akár a világ többi szórakozóhelyei is követhetnének. 

Aki az elmúlt években járt Berlinben, biztos, hogy elképedve figyelte a klubélet sokféleségét és sosem csillapodó lendületét. Még egy hétköznap este is, de főleg hétvégén telnek meg a táncos helyek: a Visionaere, a Berghain, a Watergate, a Sisyphos a Suicide Club. Az utóbbit éppen a hírhedt Warschauer-híd pillérénél találjuk, és több ezer bulit vezényelt már le a német fővárosban. A koronavírus őket is bezárásra kényszerítette, ahogy a világ szórakozóhelyei is hasonló sorsra jutottak.

Az étteremek házhoz szállításra álltak át, próbálják saját személyzetüket is integrálni a folyamatokba, vouchereket kínálnak, hogy megvásárlásukkal a törzsvendégek egy kis bevételhez juttassák őket, a mozik online vetítéseket tartanak, filmesek videómegosztón tartanak premiereket, hallani karanténszínházakról, workshopokról – sokan megfeledkeztek viszont az éjszakai szórakozóhelyekről, akik szintén mostoha helyzetben vannak, és kvázi tehetetlenek.

Egy percig sem csodáljuk, hogy épp a partikultúra Mekkájából, Berlinből jött az ötlet, hogy közösségileg segítsék a bulizók kedvenc klubjukat.

A Suicide Club (anno Suicide Circus) támogatói jegyeket kínál, a legkisebb összegtől (öt euró) a fajsúlyosabb ezerötszáz eurós opciókig, egészen szerteágazó ajánlatokkal.

Vásárolhatunk öt euróért virtuális pacsit, a klub falára felírt nevünket, tizenöt eurótól bakeliteket, harminc euróért pezsgőbónt, ötven euróért a klub grafikájával ellátott maszkokat, ám most jönnek csak az extrák. Száz euróért cserébe egy egész éven át vendéglistára kerülhetünk, sorban állás nélkül juthatunk be hozzájuk a velünk érkező plusz egy fővel, százötven euróért eladó a klub sokat látott diszkógömbje (ez a darab már elkelt!), kétszáz euróért örökös tagság jár (ugyanúgy plusz egy fővel) sorban állás nélkül az összes rendezvényükre, ötszáz euróért eladó volt, de már el is kelt a Suicide Club ikonikus trónszéke, ötszáz euróért hozzájuthatunk a pincében található privát mosdóhoz, ahova nincs sorban állás, és a szappan sem fogy ki soha.

Van ajánlat ezerötszáz euróért, melyért cserébe egy privát warm-up partit tartanak a törzsvendégnek, száz főre tervezve.

Remek ötletek, és úgy fest, működnek is: már több mint hatezer euró gyűlt össze a berlini klub támogatására.

A koronavírussal kapcsolatos korábbi cikkeink:

(Fotók: Unsplash)

Megjelent a legújabb Roadster magazin!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom