Close
Ideje ismét turistáskodni: a fürdőben, a szobanövények között

Ideje ismét turistáskodni: a fürdőben, a szobanövények között

Staycation – az angolban eddig is használatos volt ez a kifejezés azokra az otthon pihenős napokra, amikor nem is kell elutazni ahhoz, hogy mehessen a kikapcsolódás. Most már nem önkéntes a kanapés este, aki megteheti, a lakásban vészeli át a még ki tudja mennyi időt. Jennifer Baer amerikai grafikus is, aki fejben megalkotta a Koronavírus Utazási Irodát, és egyelőre három fantáziadús plakáttal rukkolt elő. 

Kanapészörfre hív, távirányítóval a kézben.

A következő plakáton a fürdőszobai kikapcsolódást élteti. Egy hölgy a manapság legnagyobb médiavisszhangot kapó papírárura mosolyog.

A napbarnított plakátlány nem a pálmák közé vágyakozik, hanem a szobanövények látogatására hívogat.

A koronavírussal kapcsolatos korábbi cikkeink:

(Illusztrációk: Jennifer Baer)

Megjelent a legújabb Roadster magazin!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom