Close
Ideje ismét turistáskodni: a fürdőben, a szobanövények között

Ideje ismét turistáskodni: a fürdőben, a szobanövények között

Staycation – az angolban eddig is használatos volt ez a kifejezés azokra az otthon pihenős napokra, amikor nem is kell elutazni ahhoz, hogy mehessen a kikapcsolódás. Most már nem önkéntes a kanapés este, aki megteheti, a lakásban vészeli át a még ki tudja mennyi időt. Jennifer Baer amerikai grafikus is, aki fejben megalkotta a Koronavírus Utazási Irodát, és egyelőre három fantáziadús plakáttal rukkolt elő. 

Kanapészörfre hív, távirányítóval a kézben.

A következő plakáton a fürdőszobai kikapcsolódást élteti. Egy hölgy a manapság legnagyobb médiavisszhangot kapó papírárura mosolyog.

A napbarnított plakátlány nem a pálmák közé vágyakozik, hanem a szobanövények látogatására hívogat.

A koronavírussal kapcsolatos korábbi cikkeink:

(Illusztrációk: Jennifer Baer)

jennifer baer | utazási iroda | turisztika | koronajárvány | poszter

FOLYTASD EZZEL

Egy neves egyiptológus azt állítja: megtalálta Nefertiti múmiáját

Hét program, amit látnod kell a Liszt Ünnepen

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Ától zéig megvalósítja álomotthonod ez a pazar budapesti cég
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom